Ai cota 40 ca Real Madrid sa o invinga pe Granada

Cine ar fi crezut ca o formatie nou-promovata va fi pe locul 2 in La Liga nu dupa una, doua, ci dupa 7 etape scurse? Dupa un start in care a acumulat un singur punct in doua etape, Granada a obtinut 4 victorii si o  remiza, primind un singur gol. Printre echipele pe care le-a invins pe propriul teren s-a numarat Barcelona. Acum insa Granada se va deplasa pe Santiago Bernabeu, fiind greu de crezut ca va scoate un rezultat pozitiv si cu Real Madrid. In cazul in care esti de aceeasi parere te invitam sa profiti de promotia casei de pariuri Betfair, care ofera cota 40.0 pentru ca „galacticii” sa se impuna.

Ce trebuie sa fac?

Sunt eligibili la promotie cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora meciului (5 octombrie, 17:00) introducand codul ZFBNMP. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria lui Real Madrid in partida cu Granada. Cel mult 5 lei se iau in calcul la cota marita, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Daca vei profita de cota marita pentru Real Madrid sa castige cu Granada vei primi 200 lei in cazul in care Real Madrid se va impune. Miza ti se va rambursa cash, pentru ca restul sa se crediteze ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 5 octombrie, ora 17:00, introducand codul ZFBNMP
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria lui Real Madrid contra Granadei
  • Cel mult 5 lei se iau in calcul la cota marita
  • Daca Real Madrid se va impune miza se va rambursa cash, in vreme ce restul pana la maxim 200 lei ti se vor credita ca freebet in cel mult 24 ore
  • Pariaza freebetul in termen de 30 zile din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2

Mizeaza pe succesul liderului din La Liga