Agentii de pariuri stradale la care putem depune si retrage bani pentru a juca online

Probabil sunteti la curent cu faptul ca, incepand cu luna septembrie a anului 2015, de cand a intrat in vigoare legea licentierii caselor de pariuri, foarte multe case offline au trecut si in mediul online, incercand sa profite, astfel, de aceasta disparitie a multor case de pariuri online de pe piata romaneasca.
 
Odata cu trecerea lor in mediul online, acestea au avut nevoie de  timp pentru a se pune la punct despre cum merge treaba aici, lucrurile fiind destul de diferite decat la agentiile stradale. Unele au reusit treaba asta, altele au picat testul.
 
Profitand de faptul ca dispun de sute de agentii in toata Romania, multe dintre acestea, la putin timp dupa trecerea in mediul online, au instalat asa-numitele Cashpointuri, care permit alimentarea cu bani cash a contului tau online de la respectiva casa de pariuri, pentru asta fiind necesar sa te prezinti doar cu buletinul la agentia stradala si, evident, cu username-ul si banii.
 
Tot la agentiile stradale poti efectua si retrageri din contul de pariuri, inainte de a face asta trebuind sa numesti pe site-ul casei de pariuri online, la sectiunea ‘’Retrageri’’, unde se gaseste agentia de la care doresti sa retragi. Apoi vei primi pe mail un cod, pe care trebuie sa i-l inmanezi casieritei de la agentia de pariuri, iar ziua urmatoare poti veni din nou la agentie pentru a primi plata. Astfel, alegand aceasta metoda de plata nu ai nevoie de card bancar sau portofel virtual pentru a face o plata catre acel site. Nici la depuneri, dar nici la retrageri nu se percep comisioane.
 

Fortuna


Sunt numeroase agentii de pariuri stradale la care putem depune si retrage bani pentru a juca online. Una dintre ele este Fortuna, agentie care nu era atat de cunoscuta publicului din Romania pana sa apara in mediul online. In acest moment Fortuna beneficiaza de aproximativ  600 agentii stradale in toata tara. La cele mai multe dintre ele clientii au oportunitatea de a efectua depuneri si retrageri in si din contul lor bancar. Atat depunerea minima, cat si retragerea minima este 10 RON, mult mai mica decat la casa online, unde aceasta este 25 RON.
 


Superbet


Superbet era una dintre cele mai cunoscute agentii de pariuri stradale inca dinainte de vara anului 2015, aceasta dispunand de mai mult de 500 agentii in toata tara. Depunerea la agentie este usor de efectuat, tot ce-ti trebuie fiind buletinul. Suma va fi incarcata instantaneu in contul de pe platforma Superbet.  In ceea ce priveste retragerea, in prealabil trebuie sa selectezi pe site agentia de la care vrei sa retragi banii , precum si suma pe care doresti sa o retragi. Atat depunerea, cat si retragerea minima este 20 RON, neexistand comisioane.
 


Casa Pariurilor


Momentan cea mai extinsa agentie online in Romania este Casa Pariurilor, cu 750 locatii. Din pacate, in mediul online nu s-a adaptat prea bine, insa plusul lor este acela ca si ea ofera posibilitatea de a alimenta si retrage cash, direct in/din agentie. Depunerea  este realizata instant, trebuindu-ti doar buletinul, pentru a efectua retrageri trebuindu-ti un cod, pe care il vei obtine in urma unei rezervari realizate in prealabil din contul tau de pariere online. Depunerea si retragerea minima este de 10 RON.
 


Stanleybet


O alta agentie de cartier cunoscuta care a dat gres in mediul online, este Stanleybet, insa si aici puteti plasa pariuri online fara sa aveti nevoie de card bancar sau portofel virtual. In acest moment sunt aproximativ 400 sucursale Stanleybet in intreaga Romanie, majoritatea dispunand de Cashpoint. Depunerea se face si in acest caz doar cu buletinul, iar retragerea cu o rezervare prealabila efectuata la casa de pariuri online. Aici depunerea si retragerea minima este 20 RON.
 

Alte agentii la care poti depune si retrage bani cash in si din conturile de pariuri sunt Smith&Smith (pentru Netbet; depunerea si retragerea minima: 50 lei), Mozzartbet (depunere minima 45 lei; retragere minima 5 lei), Admiral (30 lei depunere si retragere minima), Baumbet (20 lei depunere minima; 50 lei retragere minima), Publicwin (10 lei depunerea si retragerea minima) si Get's Bet (10 lei depunerea si retragerea minima).

Concluzii
  1. Agentiile stradale la care pot fi efectuate depuneri si retrageri sunt Fortuna, Superbet, Casa Pariurilor, Stanleybet, Smith&Smith, Admiral, Mozzartbet, Baumbet, Publicwin si Get's Bet
  2. La majoritatea caselor de pariuri atat depunerea, cat si retragerea minima este 10 RON
  3. Pentru a efectua un depozit in sucursale nu va trebuie decat buletinul si username-ul casei de pariuri online
  4. Pentru retragere trebuie sa alegeti de pe site-ul casei de pariuri agentia de la care doriti sa incasati bani, apoi va sosi un cod pe mail, pe care i-l veti inmana casieritei
  5. In aproximativ 24 ore de la cererea de retragere, veti primi un mail care sa va confirme ca puteti merge la agentie sa va luati banii