AC Milan - Hellas Verona: cote la pariuri si statistici

Rossonerrii joacă ultimul meci al campionatului în faţa propriilor suporteri, cu o echipă ameninţată de retrogradare, Hellas Verona. Partida de la Milano poate fi urmărită în direct pe canalele Digi Sport, Orange Sport şi Prima Sport.

AC Milan are locul asigurat în Liga Campionilor

Gazdele au avut şi şansă pe acest final de campionat, mai ales dacă luăm în considerare depunctarea rivalilor de la Juventus Torino. Milanul, campioana din sezonul trecut şi semifinalistă a Ligii Campionilor, va juca şi din toamnă în cea mai importantă competiţie de pe bătrânul continent.

Echipa lui Pioli e a patra în ierarhie, cu 67 de puncte şi vine după acel 1-0 pe terenul lui Juventus Torino, în runda precedentă.

La gazde vor lipsi din nou Bennacer şi Ibrahimovic, jucători cu probleme medicale mai vechi.

Principalul marcator al campioanei din sezonul trecut este lusitanul Leao, cu 13 goluri marcate.

MILAN (4-3-3): Maignan - Calabria, Thiaw, Tomori, Theo Hernandez - Tonali, Krunic- Messias, Brahim Diaz, Leao- Giroud. Antrenor: Stefano Pioli.

Hellas Verona are o misiune dificilă pe San Siro

Gruparea din Verona se află pe poziţia a 18-a în ierarhie, cu 31 de puncte, iar în penultima etapă a făcut doar egal cu Empoli, scor 1-1.Oaspeţii sunt în luptă directă cu Spezia pentru menţinerea în Serie A, iar la egalitate de puncte vor fi luate în calcul rezultatele directe dintre ele.

Hellas Verona vine pe San Siro fără Dawidowicz, Doig, Duda, Henry, Lasagna şi Lazovic, toţi fiind accidentaţi.

Verdi are cele mai multe reuşite pentru oaspeţi în acest sezon, 5 la număr.

VERONA (3-4-2-1): Montipò- Ceccherini, Hien, Cabal- Faraoni, Abildgaard, Tameze, Depaoli- Ngonge, Verdi- Djuric.Antrenor: Marco Zaffaroni.

AC Milan - Hellas Verona , informaţii şi statistici

- Milan a câștigat toate ultimele patru meciuri de ligă împotriva Veronei.Ar fi în premiera al cincilea succes în campionat, dacă gazdele se impun duminică seara.

-  Verona a remizat în 13 meciuri în deplasare împotriva Milanului în prima divizie . Doar împotriva lui Torino a avut mai multe remize în deplasare , cinsprezece la număr.

- Cu 67 de puncte, Milan s-a calificat în următoarea ediţie a Ligii Campionilor; Ultima dată când rossonerii au îndeplinit acest obiectiv cu atât de puține puncte, a fost  la sfârșitul sezonului  2002/03 (61 la număr).

- Milan are 40 de puncte obţinute acasă în acest sezon, iar dacă ar câștiga acest meci, ar fi echipa cu cea mai mare diferență (16) între punctele câștigate acasă (43) și în deplasare (27).

- Verona a câștigat doar un singur meci în deplasare în acest campionat (1-0 împotriva Lecce, pe 7 mai). De altfel toate cele 11 echipe anterioare cu un singur succes în deplasare la finalul sezonului din Serie A au retrogradat, excepţie făcând Cagliari, această grupare reuşind să se menţină în sezonul 2013-2014.

- Milan este echipa care a marcat cele mai multe goluri în primele 30 de minute ale meciurilor din acest sezon(21) . Pe de altă parte, nicio echipă nu a primit mai multe goluri decât Verona în ultimele minute din timpul suplimentar (opt).

- Olivier Giroud a marcat 12 goluri într-un singur sezon din cele mai importante cinci campionate ale Europei, la fel ca şi în 2016-2017, când juca la Arsenal.Cel mai bine din acest punct de vedere s-a descurcat în 2015-2016, cand a punctat de şaisprezece ori.

- În 2023, Verona a câștigat 33% din meciurile în care Simone Verdi a urcat pe teren (5 din 15). Fără jucătorul menţionat în teren, s-a impus într-un singur meci din şapte.

 AC Milan - Hellas Verona, ponturi la pariuri

E un meci mai important pentru gruparea din Verona, însă şi milanezii ar putea obţine locul 3 al podiumului cu o victorie,  în funcţie şi de rezultatul obţinut de rivala din oraş, Inter. Milan are 40 de puncte obţinute în jocurile de acasă, doar Napoli, Juventus şi Inter( cu câte 42 de puncte) fiind superioară la acest capitol. Oaspeţii au doar 10 puncte obţinute pe teren străin, doar Sampdoria având mai puţine puncte, 9. Ţinând cont de forma echipelor, dar şi de valoarea lotului gazdelor, puteţi miza, la casele de pariuri licenţiate, pe un succes al campioanei din sezonul trecut.