A pierdut peste 50.000 de euro într-o singură noapte la pariuri online

Andros Townsend: Am reuşit să pierd 46.000 de lire doar cu un click pe telefonul meu!

Andros Townsend a anunţat într-o scrisoare postată pe site-ul external linkLink-uri externe interzise că a pierdut peste 50.000 de euro într-o noapte la  jucand la case de pariuri online. Extrema dreaptă a lui Crystal Palace a mărturisit că a avut mari probleme din cauza dependenţei de pariuri. "Nu beau. Nu mă droghez. Nu cred că am fost vreodată într-un club de noapte. Şi totuşi am reuşit să pierd 46.000 de lire doar cu un click pe telefonul meu! Nici măcar nu a trebuit să ies din camera mea. Probabil sunt singurul băiat din istorie care a pierdut 46.000 de lire sterline stand în pat miercuri noapte în Blackpool", a explicat Townsend.

Extrema lui Crystal Palace a început să parieze din plictiseală

Jucătorul din Premier League a început să parieze din plictiseală, mai ales când era la hotel naintea unui meci. Totul a început după ce fotbalistul a văzut o reclamă la televizor despre o aplicaţie pentru pariuri gratuite. "La unul dintre cluburile la care am fost erau multe afişe în vestiar despre pariuri. Fără tentă răutăcioasă. Nicio legătură cu trucarea meciurilor sau chestii de genul acesta. Doar cu pariuri pe curse de cai sau pe meciuri de rugby sau mai ştiu eu ce. Era o parte a culturii. Înainte nu pariasem niciodată pe nimic. Nu îmi amintesc exact unde eram când am pariat prima dată. Mă plictisisem într-o cameră oarecare de hotel înaintea unui meci şi am văzut o reclamă la televizor despre o aplicaţie pentru pariuri gratuite. Am descărcat aplicaţia şi am pariat puţin ca să treacă timpul. În câteva luni, nu mai puteam stăpâni situaţia. Este personalitatea mea. Cei mai mulţi pot paria 10 lire în weekend şi să nu se mai gândească la asta vreodată. Însă pe mine mă acaparează total tot ceea de fac. Dacă mă baţi la FIFA, voi juca FIFA nonstop până când te voi bate eu. Dacă mă baţi la tenis de masă sau la darts, voi juca asta în tot timpul meu liber o lună, până când voi putea reveni şi te voi zdrobi. Simt nevoia să fiu bun în tot ceea ce fac", a scris jucătorul în vârstă de 28 ani pe site-ul The Players Tribune.

Andros Townsend are 13 selecţii la echipa naţională

Andros Darryl Townsend s-a născut pe 16 iulie 1991 la Leytonstone. Acesta a jucat la Tottenham Hotspur, Yeovil Town, Leyton Orient, Milton Keynes, Ipswich Town, FC Watford, FC Millwall, Leeds United, Birmingham City, Queens Park Rangers, Newcastle United şi din 2016 la Crystal Palace. În acest sezon Andros Townsend a jucat în 13 meciuri din Premier League, înscriind un singur gol. Decarul lui Crystal Palace are 13 selecţii la echipa naţională a Angliei, pentru care a marcat 3 goluri. Andros Townsend a jucat o partidă şi la Campionatul Mondial 2018 care a avut loc în Rusia.

Townsend: Sunt doar un băiat prost care a făcut o greşeală

În anul 2013 Andros Townsend a fost amendat cu 18.000 de lire sterline şi suspendat de federaţia engleză pentru încălcarea regulamentelor cu privire la pariuri. "M-a readus la cu picioarele pe pământ. M-am temut pentru întreaga mea carieră. Când ceea ce iubeşti în viaţă îţi poate fi luat, îţi schimbă perspectiva. Îi este recunoscător federaţiei pentru că a înţeles că sunt doar un băiat prost care a făcut o greşeală", a adăugat jucătorul, care a adăugat că a început şedinţe de consiliere pentru a scăpa de dependenţa de pariuri. "Acest lucru nu numai că mi-a salvat cariera, dar m-a şi salvat probabil ca om".