7 jocuri lansate in luna februarie 2023

Luna februarie deși este una scurtă, având doar 28 de zile, a beneficiat de atâtea jocurile de păcănele online lansate, cât și luna ianuarie. Cei mai interesanți furnizori au fost din nou activi și drept urmare concurența a fost acerbă, motiv tocmai bun să aducem în fața ta cele mai interesante 7 jocuri lansate în luna februarie 2023.

Sloturile sunt mereu prezente în cadrul cazinourilor online licențiate în România și nu în număr foarte mic, ci cu miile. Nu există cazino care să activeze în online și care să nu le ofere clienților acces către câteva sute. Există teme interesante care să te încânte, respectiv jocuri de păcănele online cu fructe, cu 77777, cu animale și multe alte teme prezentate de către cei mai faimoși furnizori.

Iată care sunt cele mai interesante 7 jocuri lansate în luna februarie 2023:

Wild West Duels (Pragmatic Play)

Poate că tema western nu este atât de apreciată cât ar trebui, fie și în rândul amatorilor de jocuri de noroc. Deși eram mic copil, eram fascinat de duelurile pe care actori precum John Wayne și Clint Eastwood le purtau în filme precum „Rio Bravo” sau „Joe Kidd”. Anii au trecut, dar dezvoltatorii de păcănele par că știu ce teme să aleagă și și-au îndreptat atenția către o asemenea temă. Din partea Pragmatic Play a fost o alegere bună, având în vedere răspunsul pozitiv la lansarea slotului Wild West Gold.

Așadar, Wild West Duels reprezintă un alt joc marca Pragmatic Play, furnizor de top când vine vorba despre lansarea de jocuri pentru industria iGaming. Slotul beneficiază de ceea ce a făcut atât de popular acest dezvoltator, respectiv cumpărarea specialei sau activarea ei contracost. Lansat în data de 10 februarie, slotul beneficiază de un RTP în valoare de 95%, ceea ce este în nota industriei, iar volatilitatea este ridicată. Când vine vorba despre pariuri, acestea încep de la câțiva bani și ajung la ordinul sutelor de lei, iar cel mai mare câștig ajunge la 20.000 X miza. Acțiunea se petrece pe un ecran care imită un oraș vechi american, unde simbolurile sunt stivuite pe 5 role și 5 rânduri, iar în total sunt 15 modalități diferite de plată.

Gifts of Fortune Megaways (Big Time Gaming)

Furnizorul „vinovat” pentru apariția extensiei Megaways în rândul jocurilor de noroc, Big Time Gaming nu a rămas dator și continuă seria sloturilor cu animale sălbatice. De această dată a lansat Gifts of Fortune, unde pe ecran ca simboluri specifice temei jocului pot fi întâlnite broaște țestoase, pești, dragoni și alte simboluri interesante, cât și unele clasice, cum ar fi A, K, J, Q10 sau 9.

Deliciul din punctul meu de vedere îl face funcția bonus. Aceasta oferă în primă fază 10 rotiri gratuite cu posibilitatea de a se multiplica câștigul. Lucrul acesta se întâmpla doar dacă într-o combinație câștigătoare este implicat și simbolul Wild, al cărui rol este acela de substituire al tuturor celorlalte simboluri obișnuite. Acțiunea are loc pe o grilă formată din 6 role și 7 rânduri, iar în total există 117.649 linii de plată. Prețul pentru un pariu diferă de la un tip de jucător la altul, în sensul că o rotire te poate costa câțiva bani sau câteva sute de lei și cel mai mare câștig obținut ajunge la 13.960 X miza. Mai mult, fiind un joc care beneficiază de extensia Megaways, o rotire norocoasă poate genera 117.649 de linii de plată.

Pinata Smash (Skywind Group)

Un furnizor care vine tare din urmă și are planuri mari pentru viitor, Skywind Group, a decis să lanseze Pinata Smash. Slotul este pe atât de interesant, cât și pe atât de animat, având în vedere grafica superioară și colorată de care se bucură. Pinata este acea macheta de animale drăguțe care este umplută cu bomboane sau doar cu anumite obiecte mici colorate și pe care trebuie să o spargi folosind un băț. Probabil că te-ai întâlnit cu acest gen de activitate doar la sărbătorile mexicane sau în filmele cu această temă, unde toată lumea era invitată să se distreze.

Interesant din toate punctele de vedere și captivant totodată, distractiv. Pinata Smash vine în întâmpinarea jucătorilor cu un RTP de 96.5%, puțin peste media industriei. A prins viață în data de 23 februarie 2023 și a venit la pachet cu volatilitate ridicată. Mizele diferă, ajung de la câțiva bani și cel mai mare pariu atinge și câteva sute de lei, în timp ce cel mai mare câștig atinge 10.000 X miza. Desfășurarea acțiunii are loc pe un ecran format din șase role, trei rânduri și 729 de linii de plată.

Ancient Disco (Red Tiger)

Este slotul care mi-a stârnit amuzamentul atunci când a văzut că s-a lansat și dezvoltatorul Red Tiger este acela. Ancient Disco păcănele online este unul dintre acele jocuri care te pot surprinde atunci când alegi să îl joci. Data de lansare a lui a fost 2 februarie 2023, iar cifrele de care este însoțit sunt interesante. 94.72% este valoarea RTP-ului, ceea ce este ușor sub media industriei, volatilitatea ridicată, iar cel mai mare câștig ce poate fi obținut este 22.500 X miza.

Faptul că se joacă pe cinci role, trei rânduri și beneficiază de douăzeci de linii de plată îl fac un joc clasic. Interesantă este combinația aceasta dintre Egiptul Antic și lumea disco, unde vezi faraoni purtând ochelari de soare, iar simbolurile de top strălucesc, ceea ce le permită să iasă repede în evidență. Slotul este cu atât mai interesant și pentru că dispune de caracteristici speciale, precum rotiri gratuite.

Wild Wild Riches Megaways (Pragmatic Play)

În urmă cu trei ani a fost lansată varianta inițială și vorbim despre jocul Wild Wild Riches. Dacă Pragmatic Play a văzut că varianta respectivă a prins la public, în 2023 a adus o nouă variantă, cu motor Megaways. Astfel,   nu trebuie să te surprindă dacă joci acest slot și ai impresia că l-ai mai văzut undeva. Este destul de greu de spus care este motivul pentru care un joc de păcănele online ajunge extrem de popular, dar nu ar fi exclus ca ți Wild Wild Riches Megaways să fie unul dintre ele.

Grila jocului este una dinamică, ceea ce înseamnă că ai până la 117.649 de moduri de a câștiga, un element comun al sloturilor cu motor Megaways. Caracateristica specială este aici de genul Money Symbol Collect, ceea ce înseamnă că sporești câștigurile obținute cu până la X5 pentru fiecare simbol. Unul dintre cele mai mari câștiguri obținute sub formă de jackpot ajunge la 250 X. slotul s-a lansat în data de 16 februarie 2023 și a venit însoțit cu RTP de 95.08%, volatilitate ridicată, iar schema de joc este formată din șase role și șapte rânduri. Cel mai mare câștig al jocului ajunge la 10.000 X miza, iar pariurile plasate sunt cuprinse între 0.80 bani și câteva sute de lei, depinde de platformă.

Nitropolis 4 (ELK Studios)

Un furnizor într-o permanentă creștere, ELK Studios prezintă lumea dispotică condusă de animale evocate de către dezvoltator în această serie de jocuri Nitropolis. Acum, animalele sunt la conducerea unei platforme masive de petrol, iar odată ce alegi să joci, pornești de deasupra. Pe măsură ce avansezi, grila de joc se va extinde în funcție de câștigul obținut.   Sunt mai multe funcții speciale ale jocului, respectiv Avalanche, Nitro Reels, Nitro Multpliers, dar pot ateriza și simboluri mari, precum Big Nitro Reels.

Sunetul jocului este interesant, o voce lucrată pe calculator permite să știi exact ce se întâmplă în fiecare moment al jocului. În timpul desfășurării jocului bonus vei merge sub nivelul mării și ai ocazia să câștigi maxim 50.000 X miza. Atributele jocului fac să vedem un RTP de 94%, volatilitate ridicată și pariuri ce pleacă de la 0.80 RON și pot ajunge la câteva sute de lei. Sunt și 4.096 de linii de plată, dar ceva ce îl face special este că poți câștiga în ambele sensuri, adică atât de la dreapta către stângă, cât și invers.

Juicy Riches (GreenTube)

Nu poți spune niciodată că există atâtea jocuri de păcănele online cu fructe încât să te plictisești. Iată că dezvoltatorii au luat în seamă toate lucrurile acestea și au pus în practică ce știu ei mai bine. Drept urmare, dezvoltatorul GreenTube a reușit să ofere publicului larg Juicy Riches, noua sa creație în materie de păcănele online destinate cazinourilor licențiate în România.

Așa cum foarte bine îi spune și numele, jocul de păcănele online Juicy Riches te așteaptă cu un ecran colorat și o grila alcătuită din cinci role și trei rânduri. Poți câștiga prin intermediul celor 20 de linii de plată diferite, dar pentru asta ai nevoie ca simbolurile câștigătoare să fie consecutive pe linia de plată de la stânga către dreapta. 

Încearcă acum cele mai noi sloturi ce provin din partea unor dezvoltatori renumiți în această industrie. Vezi care joc ți se potrivește!