3 motive pentru a deschide conturi la mai multe case de pariuri online

Exista casa de pariuri perfecta?

Poate ca da, dar personal, dupa aproximativ 10 ani de experienta, nu am gasit-o.

Am insa o casa de pariuri online preferata, asa cum sunt sigur ca si tu preferi o anumita casa de pariuri in detrimentul alteia.

Totusi, faptul ca prefer o anumita casa de pariuri, nu inseamna ca trebuie sa ma limitez doar la aceasta, intrucat as pierde oportunitati insemnate de profit. In fond sunt bani in joc, si mai putin ma intereseaza de unde vin, important este sa vina! Si sunt sigur ca esti de acord cu mine in aceasta privinta.

Motive care sa sustina aceasta teorie sunt multe, dar m-am oprit la 3 cele mai importante, din punctul meu de vedere.
 

1. Bonusurile


Nu recomand sa devii un bonus hunter si sa iti deschizi conturi la mai multe case de pariuri doar pentru bonusuri, dar majoritatea caselor de pariuri iti ofera un bonus la deschiderea contului, dar si bonusuri de loialitate, care iti pot aduce castiguri frumoase. Desi toate bonusurile vin si cu conditii de pariere care trebuie intrunite pana sa poti solicita o retragere, un lucru este cert – nu ai nimic de pierdut, ci doar de castigat!
 

2.   Oferta


Sunt sanse mari ca la un moment dat un meci pe care vrei sa pariezi sa nu apara in oferta casei tale de pariuri actuale. Sunt sanse mari sa cauti o anumita optiune de pariere doar si sa nu o gasesti la casa ta de pariuri actuala.
Aproape fiecare casa de pariuri in parte satsiface o nisa. Unele ofera pariuri asiatice, altele nu. Unele ofera pariuri pe ligi inferioare, inclusiv Liga a III-a din Romania, altele nu. Si lista ar putea continua.
Avand mai multe conturi este aproape imposibil ca la un moment dat sa te afli in situatia in care nu gasesti un anumit eveniment, sau o anumita optiune de pariere pe care o cauti, la niciunul din operatorii la care ai cont.
 

3. Cotele


Pentru multi pariori cotele unt un subiect sensibil. Si chiar daca te regasesti in cealalta categorie de pariori, care aparent nu dau importanta cotelor, argumentul suprem ramane intotdeauna profitul.
Este simplu – pariind aceeasi suma de bani, pe acelasi meci, aceeasi selectie, castigul este semnificativ diferit de la o casa de pariuri la alta. Si asta din cauza, sau datorita, cotelor.
Unele case de pariuri au cote mai bune pe ligile de top si cote modeste pe celelalte ligi, alte case de pariuri au cote mai bune pre-meci si modeste la pariuri Live si tot asa.
 
Daca te-ai convins de beneficiile de a avea conturi deschise la mai multe case de pariuri, ratingurile de mai jos iti vor usura decizia, astfel incat sa te opresti la 3-4 case de pariuri care consideri tu ca s-ar mula pe nevoile tale actuale:
 
Sursa foto: www.bets.zone