Yarsuvat inger si demon, Dalkurd - Norrby

Maine (n.r. luni) se termina sezonul de primavara in Superettan, campionatul urmind sa se reia dupa aproximativ o luna.
Pentru atacantul gazdelor Ricky Yarsuvat va fi un meci cu totul special. El a fost unul dintre eroii calificarii in Superettan al oaspetilor in meciul decisiv pentru promovare cu Assyrian FF. Ulterior a fost cumparat de Dalkurd si este in prezent golgheterul gazdelor cu sapte reusite.
Impreuna cu atacantul Nicklas Savolainen de la oapeti, tot cu 7 reusite, ocupa locul trei in clasamentul marcatorilor din actuala editie.

Ambele formatii vin dupa o ultima runda de vis, Dalkurd pur si simplu a spulberat ''un monstru'' al fotbalului suedez, 5-0 cu Helsinborg, dupa un sfert de ora de final de joc incredibil, patru goluri marcate intre min 76-90!!
Helsinborg fiind principala pretendenta la promovarea directa, in conditiile in care Brommapojkarna are un parcurs fara ezitare si este lider cu 8 respectiv 11 puncte avans fata de cele doua, Dalkurd si Helsinborg.

Antrenorul gazdelor  Andreas Brännström a decis sa-l odihneasca pentru maine pe Mohamed Bangura care a fost usor accidentat la jocul cu Helsinborg.
Oaspetii cu doua absente notabile, Nino Osmanagic si Mehmed Dresevic, au reusit de asemenea sa obtina o victorie ''istorica'' prin proportiile scorului, 5-1 cu Orgryte, ocupanta locului sase.

Ambele marcheaza
cota 2,00
100 lei

peste 1,5 gol prima repriza
cota 2,25
100 lei

Betano