Winmasters iti ramburseaza miza daca ai o selectie necastigatoare pe bilet

De cate ori nu ti s-a intamplat sa plasezi un bilet cu o cota totala mare, sa mai fie un singur eveniment de disputat, iar acela sa nu fie castigator? Culmea, in general se intampla ca acel pont pierzator sa aiba cota cea mai mica. Cu siguranta in acele momente apele nu sunt tocmai linistite in ceea ce te priveste.
 
Incepand cu acest weekend insa, poti privi ultimul meci de pe bilet ceva mai relaxat in cazul in care precedentele sunt castigatoare. Asta deoarece casa de pariuri Winmasters vine cu o super-oferta, care consta in rambursarea intregii mize, pana la 50 lei, in cazul in care o singura selectie te scoate de pe bilet.
 

Ce trebuie sa fac pentru a avea sanse la rambursare?


Nu trebuie decat sa plasezi un bilet cu minim 5 selectii exclusiv din fotbal. Fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.25, miza minima a biletului fiind 20 lei. Pariurile pe Handicap si DNB (miza rambursata la egal) nu sunt eligibile la promotie. La aceasta nu se califica nici utilizatorii care au un bonus activ (spre exemplu, bonusul de bun-venit), dar nici biletele cu 5 selectii, una pierduta si una la care se ofera cota 1.00, indiferent de motiv.
 
 
In cazul in care o singura selectie de pe bilet este pierduta, trimite un mail la adresa [email protected], cu subiectul “Asigurare pariu combo” si adauga in textul mailului ID-ul biletului pierdut.  In maxim 24 ore vei primi o rambursare de 100% pana la 50 lei sub forma de freebet.
 
Poti beneficia de oferta de cate ori doresti, fara restrictii, chiar de mai multe ori pe zi. Spre exemplu, daca intr-o zi vei plasa doua sau mai mmulte bilete, iar de pe fiecare te va scoate un singur meci, poti trimite un singur mail la adresa specificata mai sus, in textul mailului adaugand ID-urile tuturor biletelor cu minim 5 selectii, dintre care una pierduta.
 

Cum folosesc freebetul?


Acesta este valabil timp de 7 zile de la creditare, trebuind plasat pe un bilet pre-live cu minim 5 selectii, cota fiecareia fiind cel putin 1.25. Castigul maxim ce poate proveni de pe urma freebetului este 500 lei. Amintim ca in cazul unui pariu castigator valoarea freebetului nu se crediteaza, ci doar profitul.
 

Cum procedez?

 
  1. Daca nu ai cont la Winmasters deschide-ti unul aici
  2. Plaseaza un bilet cu minim 5 selectii din fotbal
  3. Daca o selectie va fi pierzatoare vei primi un freebet in cazul in care vei trimite mail la adresa de mai sus cu ID-ul biletului
  4. Freebetul primit trebuie plasat tot pe un bilet cu minim 5 selectii
 

Bucura-te de aceasta oferta de oricate ori doresti pana in decembrie