Winmasters iti daruieste cadouri de Craciun

In aceasta perioada a Sarbatorilor, multe case de pariuri online au optat sa isi surprinda clientii cu diferite promotii.
 
Incepand cu ziua de 19 decembrie acest lucru se intampla si la Winmasters (click aici pentru recenzie). Promotia dureaza pana in 31 decembrie, in acest interval putand obtine nu mai putin de 4 cadouri de la aceasta casa de pariuri, toate fiind destinate jocurilor de cazino. Primul cadou este un bonus de reincarcare de 50% pana la 500 lei. Pentru asta trebuie sa depui minim 120 lei in contul tau de cazino folosind codul bonus XMASBOXRO. Mai mult, in 24 ore de la primul depozit va veni un al doilea cadou, care consta in 30 rotiri gratuite la jocul slot (ca la aparate) Merry Xmas.  
 
In pasul al doilea, daca vei efectua o alta depunere de minim 200 lei, tot pana in 31 decembrie si tot in contul tau de cazino, trebuie sa trimiti un e-mail la Departamentul de Asistenta Clienti cu subiectul XMASBOXRO2 pentru a primi cadoul. Initial, acesta consta intr-un bonus de reincarcare de 100% pana la 500 lei, bonus care va fi acordat in maxim 24 ore de la trimiterea e-mailului. Dupa alte 24 ore de la primirea bonusului vei avea parte de un al patrulea cadou, constand in 50 rotiri gratuite la slotul Cloud Quest.


 
Recapituland, daca vei depune minim 120 lei in prima faza si 200 lei in a doua faza cu mail trimis utilizand codurile XMASBOXRO, respectiv XMASBOXRO2, vei primi 4 cadouri. Prima data vei  primi 50% din depozit pana la 500 lei, plus 30 rotiri gratuite la Merry Xmas, iar pentru a doua depunere un bonus de 100% pana la 500 lei, plus 50 rotiri gratuite la Cloud Quest. Asadar, pentru prima depunere vei primi primele doua cadouri, iar pentru a doua urmatoarele doua.
 

Termeni si conditii


Winmasters iti daruieste cadouri de Craciun, trebuind insa specificat faptul ca aceasta promotie nu poate fi combinata cu o alta si poate fi revendicata doar dupa finalizarea oricarui bonus activ. Oferta este accesibila doar clientilor rezidenti in Romania. Rotirile gratuite sunt disponibile timp de 3 zile dupa ce prima rotire a fost efectuata (separat  pentru pasul 2 si pasul 4). Castigul maxim din rotirile gratuite si din bani bonus este limitat la 200 lei. Suma reprezentand depunerea+bonusul trebuie rulata de 30 ori la jocuri de cazino inainte de a fi transferata din balanta bonus in cea de bani reali. Jocurile ca la aparate contribuie in proportie de 100% la rulaj, iar celelalte doar 10%. Spre exemplu, daca ai pariat 30 lei la un joc slot, pentru rulaj se vor lua in considerare toti cei 30 lei, insa daca ai pariat 30 lei la Blackjack sau un alt joc de cazino, pentru rulaj se vor lua in considerare 3 lei. Rulajul bonusului trebuie indeplinit in termen de 60 zile de la depunere. In caz contrar fondurile din balanta bonus plus castigurile aferente se anuleaza.