Wild Hop & Drop, al saselea slot lansat de Pragmatic Play in septembrie

Pragmatic Play a reusit ca in decursul ultimelor luni sa lanseze un studio la Bucuresti si unul la Sofia, Bulgaria, anuntand ca este pregatita sa lanseze si mai multe sloturi in fiecare luna. Pare ca se tine de cuvant inca dinainte sa tureze toate motoarele si sa functioneze la capacitate maxima cu toate studiourile. Tocmai a lansat jocul ca la aparate Wild Hop & Drop, al saselea joc pe care l-a dat piata jocurilor de noroc in luna septembrie, 2022.

Wild Hop & Drop, in slot atipic si totodata interesant

Broasca este principalul simbol care da numele jocului asa cum apare si pe pictograma prin care este prezentat in lista de jocuri a cazino-urilor online. Emana o liniste pe care rar o vezi la animalele salbatica si pot sta perfect nemiscare mai mult decat majoritatea oamenilor. Wild Hop & Drop iti prezinta broastele si in alt mod decat esti obisnuit cu ele. Sunt dati cand un exemplar fericit a unei broaste aflat in partea stanga a ecranului poate sa sara oricand pe grila si se transforma in simbol Wild, al carui rol este sa substituie toate celelalte simboluri obisnuite.

Marimea broastei care serveste simbol Wild este aleasa aleatoriu de fiecare data si poate sa acopere intreg ecranul. Ai mare noroc sa se intample lucrul acesta, insa daca se intampla vei beneficia si de cel mai mare castig probabil, ce ajunge pana la 5.000 X miza. Sumele pot fi colosale, avand in vedere ca si mizele permise sunt cuprinse intre cativa bani si pana la ordinul sutelor de lei. Actiunea slotului se poarta pe sase role a cate sase randuri, iar modalitatea de plata este in mod cluster. 

Plata in mod cluster presupune ca simbolurile castigatoare in prima faza or sa dispara si in locul lor vor aparea noi simboluri ce pot la randul lor sa devina si ele castigatoare. RTP-ul jocului este 95.33%, iar volatilitatea ridicata. Nu lipseste nici functia bonus rotiri gratuite cu posibilitatea de adaugare a inca unei rotiri.

Pragmatic Play este unul dintre cei mai puternici furnizori de pacanele online, iar sloturile lor sunt disponibile pe toate platformele de jocuri de noroc din Romania. Joaca si tu sloturile furnizorului Pragmatic Play la Superbet si/sau Favbet, unde te poti bucura de un bonus generos de bun venit!