Werder Bremen - Eintracht Frankfurt este un duel pe viață și pe moarte

Sunt doua lucruri care, de obicei, fac finalurile de campionat extrem de interesante: lupta pentru titlu si lupta pentru evitarea retrogradarii. In ceea ce priveste Bundesliga, lupta la titlu era deja decisa de ceva vreme. Bayern este campioana din nou si, pe langa acest lucru, a reusit sa dea si doua lovituri importante pe piata transferurilor prin aducerea lui Mats Hummels si a lui Renato Sanches. La retrogradare, insa, lucrurile stau altfel, iar echipele de pe ultimele locuri se lupta pe viata si pe moarte pentru a ramane in prima divizie.

 

Astfel, meciul dintre Werder Bremen si Eintracht Frankfurt este unul extrem de interesant, mai ales daca luam in considerare faptul ca doar una dintre ele se poate salva. Practic, nu exista un scenariu posibil in acest moment prin care ambele pot evita play-out-ul. Eintracht are in acest moment 36 de puncte, in timp ce Werder are 35 de puncte. Echipa din Frankfurt vine dupa o serie de 3 victorii consecutive in ultimele 3 meciuri, la fel de multe precum reusise sa obtina in precedentele 20 de etape.

 

Werder Bremen, de cealalta parte, are o singura victorie in ultimele 3 etape si va ajunge cu siguranta in play-out sau chiar in divizia a doua daca nu se impune in aceasta partida. Partida nu va fi una usoara, avand in vedere faptul ca va juca impotriva echipei care a reusit sa invinga Dortmund in precedenta etapa.

 

Pariere

 

Meciul este unul extrem de greu de prezis. Insa in ciuda rezultatelor lui Eintracht, sunt de parere ca Werder are prima sansa. Puteti opta pentru cota de 1.909 pe care o ofera cei de la Sportingbet,