Weekend plin de derbyuri in fotbalul mondial, in care poti castiga 50 RON fullbet

Sunt foarte multe derby-uri in fotbalul mondial in acest weekend, derby-uri in urma carora poti castiga un fullbet in valoare de 50 lei.

In momentul in care spunem fullbet ne gandim automat la casa de pariuri Betano, ea fiind singura casa online licentiata in Romania care ofera recompense sub forma de fullbet. Nu mai putin de 9 meciuri tari vor avea loc in weekend in fotbalul mondial, daca vei plasa pariuri pe ele putand sa te alegi cu un fullbet in valoare de 50 lei.


Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie este necesar sa-ti accesezi contul, categoria “Promotii”, subcategoria “Misiuni” si sa apesi butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite “Misiunea Derby-urilor”. In misiune poti intra pana pe 1 septembrie, ora 22:40.

Plaseaza apoi 3 bilete, fiecare a cel putin doua selectii, exclusiv pe derby-urile propuse de Betano. Un meci se poate plasa pe mai multe bilete, insa pe piete diferite. Derby-urile propuse sunt, in ordinea disputarii lor: Hajduk Split – Dinamo Zagreb, Juventus – Napoli, Glasgow Rangers – Celtic, Club Brugge – Genk, TSKA Sofia – Levski Sofia, Arsenal – Tottenham, Lazio – AS Roma, FCSB – Viitorul, River Plate – Boca Juniors. Miza minima a unui bilet este 30 lei, iar cota minima a unei selectii 1.5.

Despre recompensa

Vei obtine 50 RON fullbet pariind pe derbyurile din fotbalul european indiferent de rezultatele biletelor. Daca ai optat insa pentru Cash Out la unul dintre bilete promotia este automat anulata. Fullbetul poate fi folosit pana pe 4 septembrie pe o cota minima de 1.5. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza-ti contul, categoria „Promotii”, subcategoria „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea” din cadrul misiunii numite „Misiunea Derby-urilor”
  • Plaseaza 3 bilete, fiecare a minim doua selectii, alegand exclusiv din cele 9 derby-uri mentionate in articol
  • Acelasi meci poate fi pe mai multe bilete, insa pe piete diferite
  • Miza minima a unui bilet e 30 lei, iar cota minima 1.5
  • Indiferent de rezultatul biletelor vei primi un fullbet de 50 lei
  • Fullbetul trebuie plasat pana pe 4 septembrie la o cota minima de 1.5

Alege derby-urile pe care vrei sa pariezi