Wazdan: furnizor de top in lumea casino online

Pentru Wazdan totul a inceput in 2010, atunci cand a fost fondat si a devenit un concurent sanatos pentru toti ceilalti furnizori. Usor, usor a inceput si ascensiunea furnizorului, ceea ce a dus la dorinta de a lansa noi si noi sloturi.

Drept urmare, exista peste 150 de sloturi pe care le poti juca exclusiv in randul cazino-urilor online licentiate in Romania. Mai mult decat atat, unele dintre ele au si convins, ceea ce inseamna ca potential exista, chiar daca inca nu poate spune ca lupta de la egal la egal cu alti furnizori de top. Cu toate acestea, sloturile acestui producator pot fi si ele jucate in cele mai bune conditii. Direct de pe mobil, din confortul propriului camin, indiferent de sistemul de operare al dispozitivului.

Asa cum va spuneam, Wazdan este un furnizor de jocuri de cazino online specializat in dezvoltarea si inovarea jocurilor, indeosebi pacanele. Fiecare joc din gama sa are foarte mult stil, stralucire si vine mereu cu ceva nou, ceea ce reiese si din titlul fiecarui joc in parte, inca de la primele jocuri, din urma cu mai bine de zece ani. De-a lungul acestui timp si-a creat o nisa in industria iGaming, iar unele dintre cele mai bune sloturi de pana acum au devenit interesante si pentru publicul larg. Unul dintre aceste sloturi este si 9 Lions, unde ai ocazia sa obtii castiguri unul si unul.

9 Lions ca si alte sloturi reprezinta exact ceea ce Wazdan si-a dorit de la inceput si anume, sa puna accentul pe dezvoltarea de jocuri de pacanele care au intotdeauna un design tematic unic. Mereu exista ceva care asigura jucatorul ca acele caracteristici existente in joc sunt unice. De la fondarea acestei firme numele sau apare pe o multitudine de jocuri si datorita ascensiunii sale, a ratat ocazia de a lua un premiu pentru toate eforturile sale in cei 12 ani de existenta, insa daca va continua pe aceeasi linie, nu are cum sa mai rateze aceasta ocazia.

Top 3 jocuri de pacanele ale furnizorului Wazdan

Pe langa slotul 9 Lions despre care putem spune ca intreprinde toate cerintele unui slot reusit, regasim si alte sloturi interesante si care abordeaza diferite teme. Spre exemplu, Power of Gods: Egypt este un alt slot deosebit al furnizorului, la fel si Larry The Leprechaun.

9 Lions

Abordarea jocului este una interesanta, deoarece 9 Lions este un slot care trateaza diferit tema Orientului Indepartat si arata cum totul se invarte in jurul dragonului. Cu toate acestea, in slotul acesta dragonul trebuie sa imparta lumina reflectoarelor cu leul. Este considerat un slot complet prin defintie, avand in vedere ca dispune de functii speciale, simboluri unul si unul si iti poate aduce un csatig pe masura dorintelor tale. Totodata, miza folosita pentru fiecare slot in parte difera de la un jucator la altul si poate ajunge de la cativa bani pana la cateva sute de lei.

Atributele sale sunt la fel de interesante, avand in vedere ca actiunea se poarta pe 3 role si 3 linii, iar premiul cel mai mare ajunge la 1.000 X miza pe care ai folosit-o in rotirea respectiva. Volatilitatea este ajustabila, iar RTP-ul 96.59%. Sunt functii speciale, iar una dintre ele este Dragons Bonus. Ai nevoie de cate un dragon stivuit pe fiecare dintre cele trei role ale jocului. Vei alege apoi pe rand, cate un nou de dragon care se va sparge si inauntru gasesti premii ce pot ajunge de la 1 si pana la 1.000 X miza.

depunere minima 50 RON
500 FS
Pariaza

Power of Gods: Egypt

Egiptul Antic este mereu fermecator si continua sa serveasca drept tema pentru furnizorii de pacanele online. Asa a luat nastere si slotul Power of Gods: Egypt, un alt titlu interesant si pe care nu trebuie sa-l ratezi al furnizorului Wazdan. S-a folosit o abordare diferita a gme-play-ului fata de ceea ce ofereau alte sloturi de pacanele online cu tematica zeilor. Chiar daca tema ar putea fi usor plictisitoare datorita multitudinii de jocuri existente, te asiguram ca acest slot este departe de a fi asa. Jocul trateaza tema Egiptului si abordeaza oarecum diferit sotul. Cu toate acestea, dezvoltatorul nu doar l-a slefuit si a incercat sa nu para asemanator cu alte sloturi, ci au schimbat o multime de lucruri, cum ar fi: l-au extins, ajustat, modificat linii de plata si au fost implementate lucruri noi.

Daca iti doresti sa cunosti si detalii cum ar fi potentialul exact al jocului si ce cifre stau in spatele ecranului colorat si spectaculos, atunci poti sa ai ocazia aceasta. A fost lansat in data de 29.09.2022 si vine cu o volatilitatea ajustabila, RTP 96.2%, iar liniile de plata sunt de 243. Mai mult decat atat mizele difera de la un buget la altul, iar actiunea se poarta pe 5 role si 3 randuri. Mai mult decat atat, 8.000 X miza este castigul maxim al slotului.

Larry The Leprechaun

A castigat premiul de slotul anului la Malta Gaming Wards 2019, dovada ca este un slot pe care trebuie sa il incerci. O performanta notabila pentru istoria furnizorului Wzdan, insa tototdata era greu sa nu fie asa, avand in vedere ca utilizeaza sistemul Matrix Table pe care l-am vazut si in alte versiuni ale sloturilor lansate de acest furnizor. Exista si trei simboluri diferite care colecteaza sau completeaza Matrix Tables in acest joc de pacanele online. In momentul declansarii functiei speciale, ai posibilitate de a alege intre doua optiuni de rotiri gratuite.

Povestea slotului Larry The Leprechaun a inceput in data de 17.07.2019, atunci cand Wazdan a decis lansarea lui pe piata de iGaming. A fost o decizie inteleapta datorita faptului ca slotul a primit si un premiu, insa vine cu cifre interesante, chiar daca nu la fel precum cele anterioare. Actiunea are loc pe un ecran alcatuit din patru role si patru randuri, mizele sunt diferite si ajunge pana la 100 leiper rotire completa. Cel mai mare castig obtinut ajunge pana la 350 X miza, iar volatilitatea este ajustabila si RTP-ul 96.4%.