Visezi sa ii dai gol lui Duckadam? Joaca la casino in august si vei putea avea aceasta oportunitate

Ai visat sa te intalnesti fata in fata cu Helmuth Duckadam? Acum visul poate deveni realitate datorita casei de pariuri Betano.

Aceasta vine cu o promotie valabila pana pe 25 august, promotie care se desfasoara in cadrul jocurilor slot si care premiaza 100 utilizatori. Toti vor obtine rotiri gratuite, primii 10 urmand a participa la un eveniment public, unde vor executa un penalty. In poarta va fi nimeni altul decat „eroul de la Sevilla” Helmuth Duckadam. 

Jocurile slot te pot face celebru >>> 

Ce trebuie sa fac?

Pentru a intra in promotie nu trebuie decat sa accesezi sectiunea „Vegas” si sa participi la jocurile slot oferite de furnizorul NetEnt. Campania dureaza pana pe 25 august, ora 23:59, pentru a fi eligibil trebuind ca pana la acea data sa joci minim 2 000 runde la oricare dintre sloturile NetEnt din sectiunea „Vegas”. Miza minima intr-o runda este 4 lei. Clasamentul va tine cont de cel mai mare numar de runde. Nu conteaza cat de mare este miza plasata sau daca ai castigat sau nu, tot ce conteaza fiind sa respecti cerintele pentru ca runda sa fie contabilizata in clasament.

Despre recompense

Jocurile slot te pun fata in fata cu Helmuth Duckadam, insa asta doar daca vei fi intre primii 10 clasati la finalul campaniei. Invitatia va fi dubla, pentru doua persoane, insa doar cel care a castigat poate bate penalty-ul. De asemenea, primii 10 clasati vor primi si 100 runde gratuite fiecare. Cei de pe locurile 11-20 vor primi 50 runde gratuite, celor de pe locurile 21-40 li se vor credita 30 rotiri, pentru ca utilizatorii de pe ultimele 60 locuri sa se multumeasca doar cu 20 rotiri gratuite. 

Aceste rotiri gratuite se vor acorda in maxim 48 ore de la incheierea campaniei, trebuind folosite in termen de 7 zile de la acordare. Ele pot fi folosite doar la jocul slot „Football – Champions Cup”, joc pe care il gasesti in sectiunea „Vegas”. Fiecare rotire gratuita are o valoare de 2 lei, castigurile fiind cash, fara cerinte de rulaj. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici 
  • Joaca la sloturile NetEnt, din sectiunea „Vegas”, pana pe 25 august
  • Pentru a te califica trebuie sa joci minim 2 000 runde pana la aceasta data
  • Fiecare runda are miza minima 4 lei
  • Clasamentul va tine cont de numarul de runde
  • Primii 10 clasati vor avea sansa de a-i inscrie din penalty gol lui Helmuth Duckadam, intr-un eveniment public
  • Invitatia la eveniment va fi una dubla, fiecare castigator putand aduce un sustinator
  • Cei clasati pe primele 100 locuri vor primi rotiri gratuite, ce vor putea fi folosite doar la slotul „Football – Champions Cup”
  • Castigurile din rotirile gratuite sunt cash, fara conditii de rulaj

Jocurile slot te pot face celebru >>>