Victorie de palmares sau victorie pentru calificare?

Roma a pierdut meciul din Franta cu 2-4, desi la pauza a condus cu 2-1. A fost un meci cu multe schimbari de situatie. Lyon a deschis repede scorul in minutul 8, insa Roma a intors rezultatul pana la pauza. Apoi Roma nu a mai jucat nimic in repriza secunda, iar Lyon a reusit sa inscrie inca de trei ori. Acum Lyon porneste cu prima sansa la calificare, insa nu cred ca va avea meci usor in Italia. Roma este una dintre cele mai bune echipe pe teren propriu, chiar daca ultimele doua meciuri jucate acasa Roma le-a pierdut, cu Villareal in Europa League, insa Roma era deja calificata, si cu Napoli in Serie A. Pentru acest meci Roma nu va putea conta pe Florenzi, Grenier si Spinozzi. Cred ca Roma poate sa intoarca rezultatul. Am vazut si aseara pe Monaco, care desi avea de intors un -2 pe tabela, echipa a reusit totusi sa se califice. 

De partea cealalta Lyon va aborda meciul cu lotul complet. Totusi Rybus, Nkoulou si Depay sunt incerti, insa nu sunt printre jucatorii pe care Genesio se bazeaza in mod constant. Cei trei au jucat mai putin in acest sezon, sau chiar deloc, cum este cazul olandezului Memphis Depay. Lyon a devenit o masinarie de fotbal in ultimele meciuri. Echipa nu se opreste la 1-2 goluri inscrise, ci atinge de multe ori cota 4, iar cu Alkmaar in turul precedent s-a oprit la borna 7. Lyon este ca si calificata insa trebuie sa fie atenta sa nu primeasca multe goluri. Echipa a gresit acasa, a primit doua goluri, insa echipa franceza a avut norocul si stiinta sa inscrie mai multe goluri decat Roma, profitand de forma slaba din a doua repriza. Roma a revenit de la cabine cu gandul ca poate sa castige acest meci, insa s-a inselat.

Cele doua echipe s-au intalnit si in Champions League, insa in 2007. Atunci la Roma meciul s-a terminat 0-0, iar la Lyon a castigat echipa romana cu 2-0.
Acum este alta situatia. Meciul porneste de la 4-2 pentru Lyon. Consider ca Roma va reusi sa castige acest meci, echipa are de luat o revansa in fata proprilor fani.

Este foarte posibila victoria romanilor, chiar daca aceasta nu le va fi indeajuns pentru calificare. Cota 1.75 la Betfair.