Victoria Simonei Halep contra lui Kanepi este cotata cu 40

In primul Grand Slam al anului, cel de la Australian Open, Simona Halep nu a avut o tragere la sorti deloc usoara, in prima runda urmand a o intalni pe estona Kaia Kanepi, impotriva careia a pierdut in primul tur la US Open anul trecut. Acum este vremea revansei, fiind cazul ca romanca sa se trezeasca si sa joace un tenis demn de un lider mondial. Daca esti de parere ca Simona se va impune in prima runda, poti beneficia de o cota mult marita pentru acest pont de la casa de pariuri Betfair.


Inregistreaza-te la Betfair si pariaza pe victoria Simonei in primul tur la Australian Open >>>Ce trebuie sa fac?

Este vorba despre cota 40.0, la ea fiind eligibil orice roman care isi va crea cont pana marti dimineata, ora 10:00, introducand codul ZSAN14. Dupa ce ai facut asta plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe faptul ca Simona Halep o va invinge pe Kaia Kanepi. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Victoria Simonei Halep contra lui Kanepi este cotata cu 40, daca liderul mondial va invinge urmand ca miza sa ti se ramburseze cash imediat, pentru ca restul de 195 lei sa se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie plasat in termen de 30 zile pe piata Sportsbook, la o cota minima de 1.2, in cazul in care preferi un bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana marti, ora 10:00, introducand codul ZSAN14
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe succesul Simonei Halep in meciul contra lui Kanepi
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Halep va castiga pe teren miza se va rambursa cash imediat, pe cand restul pana la cel mult 200 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore
  • In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2


Inregistreaza-te la Betfair si pariaza pe victoria Simonei in primul tur la Australian Open >>>