Victoria oricarei echipe in Craiova vs CFR Cluj este cotata cu 80

Liderul CFR Cluj poate fi egalat la puncte in chiar ultima etapa, adversara fiind-i chiar formatia de pe locul secund, CSU Craiova.

Meciul va incheia ziua de duminica din Liga I. Sa nu uitam ca ardelenii vin dupa o prestatie decenta in saisprezecimile Europa League, acolo unde au remizat cu Sevilla la mijlocul saptamanii. In plus, in campionat craiovenii vin dupa 5 victorii pe teren propriu. De partea cealalta, CFR Cluj are o victorie, trei remize si o infrangere in precedentele 5 deplasari din Liga I. De asemenea, clujenii nu au castigat niciodata in ultimele 4 intalniri directe cu Craiova ca gazda. In vederea acestei partide, casa de pariuri Betfair iti propune cota 80.0 pentru victoria oricarei formatii.

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana pe 23 februarie, ora 20:00, introducand codul ZFBNOX. Plaseaza apoi din piata Sportsbook un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in duelul Craiova vs CFR Cluj. In vederea cotei marite se iau in considerare maxim 5 lei. Daca vei paria mai mult diferenta se va calcula la cota de pe site. 

Despre recompensa

In cazul in care pariul va fi castigator aceste cote marite la victoria oricarei echipe iti vor aduce 400 lei. Astfel, miza va fi rambursata cash, pe cand restul ti se va credita ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile la o cota minima de 1.2. In cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 23 februarie, ora 20:00, introducand codul ZFBNOX
  • Plaseaza din piata Sportsbook un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in duelul Craiova vs CFR Cluj
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • In cazul unui pariu castigator miza se va rambursa cash instant, pe cand restul pana la cel mult 400 lei il vei primi ca freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei
  • De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2

Alege-ti echipa castigatoare