Victoria lui Manchester United cu Burnley este cotata cu 40


Manchester United traverseaza o forma excelenta, venind dupa 8 victorii, dintre care 6 in Premier League. Nici Burnley nu vine dupa rezultate deloc rele, insa nu avem cum sa remarcam ca aceasta are abia jumatate din punctele celor de la Manchester United. In tur United a invins cu 2-0 si credem ca sirul victoriilor echipei antrenate de Solskjaer, sub conducerea caruia United nu a comis niciun pas gresit, va continua. Astfel, ni se pare tentanta promotia oferita de casa de pariuri Betfair, conform acesteia „diavolii rosii” avand cota 40.0 pentru un succes.


Creeaza-ti cont acum si mizeaza pe victoria gazdelor >>>


5c4f6496c683b_1548706966.jpg


Ce trebuie sa fac?

La cota marita sunt eligibili cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora partidei (marti, 22:00) folosind codul ZFBNHV. Pariaza apoi pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe faptul ca Manchester United o va invinge pe Burnley. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, in cazul unei mize mai mari diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Victoria lui Manchester United cu Burnley este cotata cu 40, asta insemnand ca daca „diavolii rosii” se vor impune miza se va rambursa cash instant, pe cand restul pana la 200 lei ti se va credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 de pe piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana marti, ora 22:00, utilizand codul ZFBNHV
  • Plaseaza pre-live si pe bilet simplu din piata Sportsbook ca Manchester United o va invinge pe Burnley
  • Cel mult 5 lei se au in calcul in vederea cotei marite
  • Daca Manchester United se va impune miza se va rambursa cash instant, iar restul pana la cel mult 200 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie pariat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


Creeaza-ti cont acum si mizeaza pe victoria gazdelor >>>