Victoria lui Manchester City are cota 10

Manchester City a pierdut doar 7 puncte in Premier League pana acum, fiind destul de probabil sa ramana cu acestea si dupa etapa cu numarul 25, cand “cetatenii” o vor intalni pe teren propriu pe West Bromwich, ocupanta penultimei pozitii. Elevii lui Pep Guardiola vin dupa 11 victorii pe propriul teren. Prin urmare, daca doriti sa generati un profit consistent in acest mijloc de saptamana, va recomandam promotia casei de pariuri Sportingbet conform careia victoria lui Manchester City are cota 10 in meciul de miercuri cu West Bromwich. 


5a71815c8b598_1517388124.jpg


Ce trebuie sa fac?


Eligibili la promotie sunt doar cei care nu au cont la Sportingbet si isi vor crea unul pana miercuri, la ora 22:00. Dupa inregistrare, efectuati un depozit prin orice metode in afara de Skrill si Neteller. Apoi plasati un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul celor de la Manchester City in meciul de pe teren propriu cu West Bromwich. Miza maxima care se califica pentru cota marita este 20 lei.


Despre recompensa


In cazul in care Manchester City va obtine toate cele 3 puncte in meciul de miercuri si daca ati profitat la maxim de promotie, mizand 20 lei, veti primi 200 lei. Astfel, castigul corespunzator cotei normale il veti primi cash, iar restul castigului, pana la 200 lei, sub forma de freebet. Actualmente, cota normala pentru succesul “cetatenilor” este 1.14, de unde rezulta ca 22.8 lei va fi castigul real, iar cel sub forma de freebet 177.2 lei. Freebetul este disponibil timp de 3 zile de la creditare , neexistand niciun fel de restrictie in privinta selectiilor. Tineti cont insa ca in cazul unui castig, in cont se va credita profitul, nu si valoarea freebetului.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Sportingbet pana miercuri, la ora 22:00

·         Efectueaza  un depozit prin orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria lui Manchester City in partida de pe teren propriu cu West Bromwich

·         Miza maxima care se ia in calcul in vederea cotei marite este 20 lei

·         Daca formatia antrenata de Pep Guadiola va invinge, castigul corespunzator cotei normale il vei primi cash, iar restul, pana la cel mult 200 lei, sub forma de freebet

·         In maxim 3 zile de la creditare trebuie consumat freebetul, neexistand restrictii


Incepe cu dreptul la Sportingbet