Victoria FCSB impotriva Astrei este cotata cu 50

Din ultimele 9 partide disputate in toate competitiile, FCSB a strans 7 victorii si doua remize. Aceasta forma buna a adus formatia antrenata de Bogdan Arges Vintila de pe ultimul loc pana pe locul 5. Giurgiuvenii se afla pe pozitia a treia, la doar un punct in fata celor de la FCSB, In vederea partidei dintre FCSB si Astra casa de pariuri Betfair iti ofera cota 50.0 pentru a paria pe formatia ros-albastra.

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca te vei inregistra la Betfair pana la ora partidei (23 noiembrie, 20:30) introducand codul ZFBNNJ. Plaseaza apoi un prim pariu din piata Sportsbook pe victoria FCSB in partida cu Astra. Cel mult 5 lei se vor calcula la cota marita, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site. 

Despre recompensa 

FCSB are cota 50 la victorie cu Astra, asta insemnand ca o victorie a gazdelor iti va aduce 250 lei. Astfel, miza iti va fi rambursata cash instant in cont, in vreme ce restul ti se va credita ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Din piata Sportsbook trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie avand cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 23 noiembrie, ora 20:30, introducand codul ZFBNNJ
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria FCSB in partida cu Astra
  • In vederea cotei marite se calculeaza cel mult 5 lei
  • Daca FCSB va invinge miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul il vei primi ca freebet in  maxim 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

Pariaza ca FCSB va continua sirul rezultatelor foarte bune