Victoria FCSB cu Dunarea Calarasi este cotata cu 35

Dupa 8 etape scurse in Liga I FCSB era lider, avand de departe cea mai puternica ofensiva. Una care se prea poate sa isi faca treaba in meciul de pe teren propriu cu Dunarea Calarasi. FCSB nu a mai pierdut in Liga I pe propriul teren din luna noiembrie a anului 2016, venindu-ne greu sa credem ca o nou-promovata o poate incurca. Drept urmare, ai putea profita de cota 35 oferita de casa de pariuri Betfair conform careia FCSB va obtine toate cele 3 puncte.


5ba685d476e0b_1537639892.jpg


Ce trebuie sa fac?

Eligibil la promotie esti doar daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora meciului (duminica, 21:00) introducand codul ZFBNFS. Efectueaza apoi un depozit pentru a putea plasa un prim pariu pre-live din piata Sportsbook pe succesul FCSB in partida cu Dunarea Calarasi. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Victoria FCSB cu Dunarea Calarasi este cotata cu 35, in cazul in care formatia gazda se va impune urmand a castiga 175 lei. Astfel, miza o  vei primi cash imediat, in vreme ce restul ti se va credita ca freebet in maxim  24 ore de la incheierea partidei. De pe piata Sportsbook trebuie pariat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 21:00, introducand codul ZFBNFS
  • Plaseaza un pariu pre-live din piata Sportsbook pe succesul FCSB in partida de Liga I cu Dunarea Calarasi
  • Maxim 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca FCSB se va impune miza ti se va rambursa cash instant, pentru ca restul de 170 lei sa ti se crediteze ca freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


Nu ar trebui sa fie o problema pentru FCSB in a obtine victoria >>>