Victoria ambelor formatii are cota 15.0 in Voluntari vs Iasi

Unul dintre meciurile de luni din Liga I va avea loc intre Voluntari si Iasi, tu avand ocazia de a paria la o cota marita pentru victoria amandurora.

Dupa trei runde scurse din campionat, iesenii sunt neinvinsi, avand doua victorii si o remiza, in vreme ce cei din Voluntari au acumulat doar un punct. Din cele 7 intalniri directe cu Voluntari ca gazda de cand cele doua formatii se afla in Liga I, aceasta nu a castigat nici macar o data. Daca esti de parere ca acestia vor „sparge gheata” sau ca iesenii vor domina partida si se vor impune poti opta pentru cota marita la victoria ambelor echipe. Cota este 15.0, orice formatie ai alege, cota oferita de casa de pariuri 888sport.

Castigi aceeasi suma de bani indiferent de echipa care crezi ca se va impune >>> 

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil doar daca iti vei crea cont la 888sport pana la ora partidei (5 august, 18:00). Efectueaza apoi un depozit pentru a putea plasa un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in duelul dintre Voluntari si Poli Iasi. Exact 25 lei trebuie sa fie miza de pe bilet. Pentru a profita de aceasta dupa ce ai trecut selectia pe bilet, bifeaza casuta pe care o vei vedea pe respectivul bilet de pariere. Chiar daca vei face asta vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit de la 888sport, care poate atinge suma de 1 000 lei. 

Despre recompensa

Cota 15.0 pentru victoria ambelor echipe in Voluntari vs Iasi inseamna ca vei castiga 375 lei in cazul unui pariu „verde”. Astfel, castigul conform cotei de pe site il vei primi cash imediat, in vreme ce restul ti se va credita ca bonus in cel mult 72 ore de la incheierea partidei. De 10 ori trebuie rulat bonusul in termen de 60 zile pe o cota totala minima de 2.00. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 5 august, ora 18:00
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in duelul Voluntari vs Iasi
  • Fix 25 lei trebuie sa fie miza de pe bilet
  • In cazul unui pariu „verde” castigul conform cotei de pe site se va credita cash instant, in vreme ce restul pana la 375 lei il vei primi ca bonus in cel mult 72 ore
  • Bonusul trebuie rulat de 10 ori pe o cota minima totala de 2.00 in termen de 60 zile

Castigi aceeasi suma de bani indiferent de echipa care crezi ca se va impune >>>