Verifica-ti contul si primeste 100 rotiri gratuite

O noua promotie tentanta vine de la casa online Maxbet, eligibili la aceasta fiind cei care nu si-au verificat contul, doar pentru asta urmand a primi 100 rotiri gratuite la un joc slot.

Altfel spus, nu trebuie sa efectuezi niciun depozit pentru a intra in posesia rotirilor, ci doar sa introduci un cod bonus. Oferta este valabila intreaga luna iunie.

Verifica-ti identitatea si primeste rotirile >>>

Ce trebuie sa fac?

La promotie pot participa si cei care si-au creat cont la Maxbet dupa 8 ianuarie, dar nu si l-au verificat. Pentru a face asta, trimite o copie a unui act de identitate (buletin/pasaport) la adresa de mail [email protected] sau printr-un mesaj privat pe pagina oficiala de Facebook a celor de la Maxbet, numita ”MaxBet Online”. Dupa finalizarea procesului de verificare vei fi anuntat, putand apoi sa-ti accesezi contul Maxbet si sa introduci la rubrica “Bonusuri Disponibile” codul “100NET”.

Despre recompense

Verificarea contului iti aduce 100 rotiri gratuite, pe care le poti utiliza la unul din urmatoarele sloturi: Turn Your Fortune, Jack and the Beanstalk sau Devine Fortune.

Bonusul este disponibil timp de 7 zile de la acordare, in acest timp trebuind sa rulezi bonusul. Castigurile generate din rotirile gratuite trebuie rulate de 40 ori inainte de a putea fi retrase. Miza maxima intr-o runda este 2.5 lei, altfel rotirea respectiva nu va conta la rulaj. Suma maxima care se poate transfera in bani cash la sfarsitul rulajului este 500 lei. Toate sloturile cu o singura optiune si lozurile razuibile conteaza in proportie de 100% la rulaj. Celelalte conteaza in proportie de 25% sau mai putin. Nu conteaza deloc la rulaj sloturile cu optiuni duble, Zero Roulette, Zero Blackjack, Zero Video Poker si Zero Baccarat.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul aici
  • Verifica-ti contul trimitand o copie a actului de identitate
  • Dupa verificare introdu codul “100NET” in rubrica “Bonusuri Disponibile” din contul tau
  • Vei primi 100 rotiri gratuite la Turn Your Fortune, Jack and the Beanstalk sau Devine Fortune
  • Castigurile obtinute in urma rotirilor trebuie rulate de 40 ori in termen de 7 zile de la creditare

Verifica-ti identitatea si primeste rotirile >>>