Vei putea beneficia de cote marite in finala Cupei Romaniei

Stadionul Ilie Oana va gazdui finala Cupei Romaniei dintre Astra Giurgiu si Viitorul Constanta. In acest sezon Viitorul a invins de 3 ori, iar giurgiuvenii o singura data, in 3 dintre cele 4 intalniri directe echipa invingatoare castigand la 3 goluri diferenta. Acum casa de pariuri Betfair prezinta cote marite la victorie in finala Cupei Romaniei pentru timpul regulamentar. Vorbim despre cota 9.00 pentru victoria constantenilor si 12.0 pentru cea a giurgiuvenilor.

Pariaza si castiga la o cota marita in finala Cupei Romaniei >>>

Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora meciului (25 mai, 20:00) introducand codul ZFBNKJ. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria uneia dintre cele doua echipe in timp regulamentar in finala Cupei Romaniei dintre Astra Giurgiu si Viitorul Constanta. Maxim 50 lei se califica in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult restul calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 2.3 pentru victoria Viitorului si 3.00 pentru cea a Astrei.

Despre recompensa

In cazul unui pariu “verde” castigurile din cota normala (115 lei sau 150 lei) se vor credita cash instant, in vreme ce restul pana la cel mult 450 lei, respectiv 600 lei, ti se va credita ca freebet in maxim 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat din piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana sambata, ora 20:00, introducand codul ZFBNKJ
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria in timp regulamentar a uneia dintre echipe in finala Cupei Romaniei
  • Cel mult 50 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca pariul este “verde” castigul conform cotei normale il vei primi cash instant, in vreme ce restul pana la cel mult 450 lei sau 600 lei ti se va credita ca freebet
  • In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul de pe piata Sportsbook la o cota minima de 1.2

Pariaza si castiga la o cota marita in finala Cupei Romaniei >>>