Vei primi cota 50 atat pentru sub 2.5 goluri, cat si pentru peste 2.5 goluri in Bayern Munchen vs Dortmund

Indiferent de rezultatul din weekend dintre Bayern Munchen si Borussia Dortmund campionatul nu se va juca, ambele echipe aratand ca se pot incurca chiar cu echipe din partea a doua a clasamentului. Speram sa avem parte insa de un meci la fel de spectaculos si de plin de suspans ca in tur, cand Dortmund a invins cu 3-2, desi fusese condusa cu 0-1 si 1-2. De precizat, de asemenea, ca in ultimele 5 intalniri directe din campionat de pe Allianz Arena au fost marcate cel putin 3 goluri. Indiferent ca acum esti de parere ca vor fi inscrise din nou peste 2.5 goluri sau sub 2.5 goluri, casa de pariuri Sportingbet iti ofera cota 50.0 pentru a paria pe oricare dintre cele doua variante.

Alege daca va fi depasita sau nu limita de 2.5 goluri in meci >>>

5ca63d238c6a1_1554398499.jpg

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca te vei inregistra la Sportingbet pana la ora partidei (sambata, 19:30) de pe unul din linkurile de mai jos. Efectueaza apoi o depunere de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller, dupa care plaseaza un prim pariu pe Under 2.5 goluri sau Over 2.5 goluri in partida dintre Bayern Munchen si Borussia Dortmund. Cel mult 4 lei conteaza in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.42 pentru minim 3 reusite si 2.7 pentru maxim doua goluri.

Despre recompensa

Cota 50 pe numarul de goluri in Bayern Munchen vs Dortmund inseamna ca in cazul unui pariu “verde” vei castiga 200 lei indiferent ca vor fi marcate sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri. Astfel, castigul conform cotei marite (5.68 lei sau 10.8 lei) ti se va credita cash instant, pe cand restul il vei obtine tot instant sub forma de freebet. In maxim 3 zile trebuie pariat freebetul pe orice eveniment si la cota pe care o doresti.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet pana sambata, ora 19:30, de pe acest link
  • Depune minim 40 lei, insa nu folosi metodele Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un pariu pre-live pe faptul ca vor fi inscrise peste 2.5 goluri sau sub 2.5 goluri in meciul dintre Bayern Munchen si Borussia Dortmund
  • Cel mult 4 lei se au in calcul la cota marita
  • Daca pariul tau e “verde”vei primi cash instant castigul conform cotei normale, pe cand restul pana la cel mult 200 lei ti se va credita tot instant ca freebet
  • In termen de 72 ore trebuie pariat freebetul la orice cota si pe orice eveniment

Alege daca va fi depasita sau nu limita de 2.5 goluri in meci >>>