Vei castiga un fullbet de 50 RON daca vei paria live

In aceste zile se disputa faze finale in cupe europene nu doar la fotbal, ci in mai multe sporturi importante, la acestea adaugandu-se doua turnee din circuitul ATP la tenis si doua din circuitul WTA. Pentru a te ispiti sa plasezi pariuri live pe aceste meciuri sau pe altele din vasta oferta, casa de pariuri Betano iti ofera posibilitatea de a castiga un fullbet in valoare de 50 lei.

Plaseaza evenimentele din orice sport doresti >>>

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie acceseaza-ti contul, sectiunea “Misiuni”, subsectiunea “Promotii” si apasa butonul “Incepe misiunea” din dreptul sintagmei “Misiunea Pariorului de Top”.  In misiune se poate intra pana pe 11 aprilie, ora 19:50. Plaseaza apoi doua pariuri live si singure pe bilet pe 10 si/sau 11 aprilie intre orele 08:00 si 20:00, pe orice eveniment sportiv cu o cota minima de 1.6. Miza minima a unui pariu este 10 lei. Daca vei opta pentru Cash Out la vreunul dintre pariurile eligibile, promotia nu va mai fi valabila.

Despre recompensa

Pariurile live iti aduc 50 RON fullbet indiferent daca acestea vor fi castigatoare sau nu. Mai precis, valoarea fullbetului este de 50% din suma mizelor celor doua pariuri, pana la 50 lei. Fullbetul va putea fi folosit pana pe 14 aprilie pe o cota minima de 1.5.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea” corespunzator sintagmei “Misiunea pariorului de top”
  • Pe 10 si/sau 11 aprilie plaseaza doua pariuri live si singure pe bilet pe doua evenimente sportive
  • Miza minima a unui pariu este 10 lei, iar cota minima 1.6
  • Indiferent de rezultatele pariurilor vei primi un fullbet de 50% din suma mizelor celor doua bilete, pana la 50 lei
  • Fullbetul trebuie pariat pana in 14 aprilie pe o cota minima de 1.5

Plaseaza evenimentele din orice sport doresti >>>