Va reusi Carla Suarez Navrro sa treaca de Dominika Cibulkova?

In runda a treia de la Roland Garros din acest an se vor intalni, printre altele, Carla Suarez Navarro si Dominika Cibulkova. Jucatoarea din Spania este clasata pe locul 14 in lume in acest moment, in timp ce adversara ei ocupa locul 25.

 

In ciuda acestui lucru, Cibulkova domina la capitolul intalniri directe, inregistrand pe parcursul timpului nu mai putin de 3 victorii in 4 meciuri cu Suarez Navarro. In ultimul meci, insa, jucat in optimile turneului de la Moscova de anul trecut, jucatoarea din Spania a reusit, totusi, sa obtina prima ei victorie in intalnirile cu slovaca.

 

Cu toate acestea, trebuie sa mentionam ca ele nu s-au mai intalnit niciodata pe zgura. Fiecare dintre cele doua jucatoare a reusit sa castige cate un turneu disputat pe suprafata tare in 2016, iar Cibulkova a reusit sa ajunga in finala de la Madrid (turneu disputata pe zgura, la fel ca Roland Garros), unde a fost, insa, invinsa de Simona Halep.

 

Pariere

 

Dominika Cibulkova s-a descurcat mult mai bine pe zgura in acest an, iar de aceea sunt de parere ca va reusi sa ajunga in optimile de la Roland Garros. Nu este favorita la casele de pariuri, insa daca esti dispus sa mizezi pe victoria ei, poti beneficia de o cota de 2.23 la Unibet.