Va continua nebunia si in Premier League? Manchester City are cota 6.00 la victorie, iar Tottenham 56.0

La mijlocul acestei saptamani am asistat la un meci electrizant in Champions League intre Manchester City si Tottenham, dupa doar 11 minute tabela aratand scorul de 2-2. In final, “cetatenii” au invins cu 4-3, fiind eliminati insa din Champions League. Cu siguranta nu vom avea o desfasurare a partidei la fel de incendiara si in weekend, cand cele doua se vor intalni din nou. La casa de pariuri 888sport poti insa sa obtii cote mult marite la victorie in Manchester City vs Tottenham. Vorbim despre cota 6.00 pentru victoria oaspetilor si 56.0 pentru cea a oaspetilor.

Crezi ca Tottenham o va incurca pe Manchester City in lupta pentru titlu? Pariaza acum! >>>

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie doar daca iti vei crea cont la 888sport pana la ora partidei (sambata, 14:30). Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre cele doua echipe in duelul Manchester City vs Tottenham. Exact 25 lei se calculeaza in vederea cotei marite. Odata plasata selectia pe biletul de pariuri, vei observa o casuta, pe care trebuie sa o bifezi pentru a beneficia de cota marita.

Despre recompensa

In cazul unui pariu “verde” vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, in vreme ce restul pana la 150 lei, respectiv 1 400 lei, il vei obtine ca bonus in cel mult 72 ore. De 10 ori trebuie pariat bonusul pe o cota minima de 2.00 in termen de 60 zile.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana sambata, ora 14:30
  • Pariaza fix 25 lei pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in duelul Manchester City vs Tottenham
  • Daca pariul este “verde” vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, pe cand restul pana la 150 lei, respectiv 1 400 lei, ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore
  • Bonusul trebuie pariat de 10 ori pe o cota minima de 2.00 in termen de 60 zile

Crezi ca Tottenham o va incurca pe Manchester City in lupta pentru titlu? Pariaza acum! >>>