Un singur pariu live pe Norvegia vs Romania iti aduce 100 RON fullbet

Dupa meciul dintre Norvegia si Romania poti capata un fullbet in valoare maxima de 100 lei, tot ce trebuie sa faci pentru a-l obtine fiind sa plasezi un pariu live.

Partida va incepe vineri, 7 iunie, ora 21:45, nordicii obtinand in cele doua runde trecute pana acum un singur punct, smuls in minutul 90+7 contra suedezilor. De cealalta parte, Romania vine dupa o victorie incurajatoare, e adevarat, in fata Insulelor Feroe. Avand in vedere ca se joaca in acea parte a Europei, in care conditiile meteo nu sunt foarte prietenoase, nu am sfatui sa pariezi pe rezultatul final, ci sa alegi un alt tip de pariu. Casa online Betano pune la dispozitie aproximativ 250 tipuri de pariuri pre-live in vederea acestei partide, cu siguranta si in sectiunea live urmand a fi foarte multe tipuri. In afara acestui aspect, Betano te poate recompensa cu un fullbet de cel mult 100 lei daca vei paria live pe acest meci.

Profita la maxim de promotie >>>

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei accesa contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si vei apasa butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii intitulate sugestiv “Norvegia – Romania”. In misiune se poate intra pana la 7 iunie, ora 22:20. Plaseaza apoi un pariu live si singur pe bilet pe prima repriza a meciului dintre Norvegia si Romania (si care sa se finalizeze in prima repriza). Cota minima este 1.6, iar miza minima 20 lei.

Despre recompensa

Vei putea castiga 100 RON fullbet pariind live pe Norvegia vs Romania indiferent daca pariul este sau nu castigator. Evident, daca ai optat pentru Cash Out nu vei mai fi eligibil la promotie. Fullbetul maxim este 100 lei, valoarea lui fiind 50% din miza plasata. Fullbetul poate fi folosit doar pe repriza a doua a meciului dintre Norvegia si Romania, la o cota minima de 1.5.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Misiuni”, subsectiunea “Promotii” si apasa butonul “Incepe misiunea”
  • Plaseaza un pariu live pe meciul dintre Norvegia si Romania
  • Miza minima este 20 lei, iar cota minima 1.6
  • Indiferent de rezultat vei primi un fullbet de 50% din miza, pana la 100 lei
  • Fullbetul trebuie pariat pe repriza a doua a aceluiasi meci, la o cota minima de 1.5

Profita la maxim de promotie >>>