Un singur jucator din top 50 participa in India, la turneul din Pune

Maharashtra Open, cum este denumit in mod oficial, isi desfasoara in 2020 a treia editie de cand s-a mutat la Pune. In trecut Openul se derula la New Delhi si Chennai. Anul trecut aici a castigat sud-africanul Kevin Anderson, favorit principal, care il invingea in finala pe croatul Ivo Karlovic in 3 seturi, toate incheiate la tie-break. A fost finala cu jucatorii cei mai inalti din era Open, inaltimea celor doi fiind de 4.14 metri. In 2018 Anderson pierdea finala in fata francezului Gilles Simon. 

Ultimul cap de serie se afla pe locul 95

Francezul Benoit Paire este favorit principal la Pune, doar el aflandu-se in top 50 in clasamentul ATP. Al doilea cap de serie este lituanianul Berankis, al treilea italianul Travaglia, urmat de neamtul Kohlschreiber, sud-coreeanul Kwon, japonezul Sugita, australianul Duckworth si italianul Caruso. Ultimul cap de serie se afla pe locul 95 in clasamentul ATP. Kevin Anderson, aflat pe 120, nu participa la Pune. In schimb, Karlovic, clasat imediat sub el, o va face.

Paire este mare favorit la titlu

La casa de pariuri Betano poti urmari in transmisiune directa toate partidele turneului de simplu de la Pune. De asemenea, aici vei putea alege si din cele cateva zeci de optiuni de pariu pentru fiecare meci. Acest preview ATP Pune 2020 se va incheia cu oferirea cotelor la castigarea trofeului pentru principalii favoriti. Cu prima sansa pleaca francezul Benoit Paire, avand cota 4.00. El este urmat de Soon Woo Kwon (8.00), Philipp Kohlschreiber (9.00) si Berankis, Karlovic, respectiv Gerasimov, toti cei trei fiind cotati cu 10.0.

 

Pariaza pe meciurile de la Pune in timp ce le vezi in transmisiune directa