Un pariu pe Romania vs Spania iti aduce un fullbet de 50 RON

Selectionata antrenata de Cosmin Contra va avea un meci foarte dificil contra Spaniei, meci in urma caruia tu vei putea obtine 50 RON fullbet.

Dupa 4 runde scurse Spania are maximum de puncte in grupa, in vreme ce Romania a acumulat 7, aflandu-se pe locul secund, la egalitate cu Suedia. In vederea acestei partide casa online Betano ofera mai mult de 200 pariuri, cu siguranta macar unul urmand a fi pe placul tau. Mai mult, Betano prezinta si o promotie, in urma careia ai putea obtine un fullbet in valoare de 50 lei.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie acceseaza-ti contul, categoria “Promotii”, subcategoria “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea” din cadrul misiunii “EuRomania”. Se poate intra in misiune pana pe 5 septembrie, ora 23:25. Misiunea consta in plasarea unui pariu live sau pre-live, dar singur pe bilet, pe meciul dintre Romania si Spania. Cota minima a pariului e 1.65, iar miza minima 100 lei.

Despre recompensa

Vei obtine 50 RON fullbet pariind pe Romania vs Spania indiferent de rezultatul pariului. Daca vei opta pentru Cash Out nu vei mai fi eligibil la promotie. Fullbetul poate fi folosit doar pentru a paria la meciul dintre Romania si Malta, din 8 septembrie, la o cota minima de 1.5.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza-ti contul, categoria „Promotii”, subcategoria „Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea” din cadrul misiunii “EuRomania”
  • Plaseaza un pariu singur pe bilet pe meciul dintre Romania si Spania
  • Cota minima a pariului e 1.65, iar miza minima 100 lei
  • Indiferent de rezultatul pariului vei primi un fullbet de 50 lei
  • Fullbetul trebuie pariat doar pe meciul dintre Romania si Malta, la o cota minima de 1.5

 Alege din varietatea de pariuri