Un pariu pe premiile Oscar iti aduce 15 rotiri gratuite

La finele acestei saptamani se va desfasura gala cu numarul 92 a premiilor Oscar, eveniment mult asteptat, transmis in sute de tari. Multe case de pariuri au inclus in oferta cote pentru castigatorii diferitelor categorii. Fortuna te imbie sa plasezi unul sau mai multe pariuri pe premiile Oscar, in schimb oferindu-ti 15 rotiri gratuite, pe care le poti incerca la orice slot ce suporta functia Free Spins. Promotia se deruleaza pana in seara de 9 februarie.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a te inscrie la promotie nu trebuie sa optezi nicaieri, ci doar sa plasezi cel putin un pariu pe premiile Oscar. De fapt, poti plasa si un bilet cu mai multe selectii, in acest caz trebuind ca minim o selectie  sa fie de Oscar. Miza minima a pariului este 75 lei, iar cota minima totala 1.75. Pariurile la care se foloseste Cash Out nu se iau in considerare la promotie. Pariurile pe Oscar le gasesti in sectiunea „Divertisment” din lista cu sporturi aflata in stanga.

Despre recompensa

Pariaza pe Oscaruri pentru a obtine 15 rotiri gratuite la un joc slot, bonus care se va acorda in maxim 72 ore de la incheierea promotiei. Vei primi rotirile indiferent de rezultatul biletului tau. Valoarea unei rotiri gratuite este intre 1 RON si 2.5 RON, in functie de jocul pentru care optezi. Termenii si conditiile bonusului obtinut in urma rotirilor gratuite le vei putea consulta dupa acceptarea rotirilor. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul acum
  • Plaseaza un pariu/bilet care sa contina minim o selectie de Oscar
  • Cota minima a pariului/biletului este 1.75, iar miza minima este 75 lei
  • Indiferent de rezultatul pariului, vei primi 15 rotiri gratuite, pe care le vei putea folosi la orice slot ce suporta Free Spins

 Pariaza pe Oscar si ia rotirile