Un pariu pe minim un gol in Liverpool vs Tottenham are cota 30

Lupta la varf in Premier League este una destul de acerba, Liverpool aflandu-se la doua puncte in fata lui Manchester City, care are insa un meci in minus si care vine dupa 6 victorii in campionat. Asadar, formatia antrenata de Jurgen Klopp nu isi mai permite niciun pas gresit, adversarul din aceasta runda urmand a-i face insa viata grea, cel putin teoretic. Vorbim despre Tottenham, echipa care, e adevarat, a obtinut un singur punct in ultimele 4 runde. In precedentele 7 intalniri directe de pe Anfield Road au fost marcate minim doua goluri, sfatuindu-te, astfel, sa profiti de cota 30 oferita de casa de pariuri Betfair pentru ca in acest meci sa se marcheze minim un gol.


Introdu codul la inregistrare si obtine un castig aproape sigur >>>

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (duminica, 18:30) introducand codul ZFBNIY. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe faptul ca se va marca (peste 0.5 goluri) in partida dintre Liverpool si Tottenham. La cota marita se au in vedere cel mult 5 lei, daca vei miza mai mult restul calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Cota 30 pentru minim un gol in Liverpool vs Tottenham inseamna ca in cazul in care se va marca vei primi 150 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash instant, pe cand restul ti se va credita in maxim 24 ore de la incheierea partidei sub forma de freebet. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

zumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 18:30, introducand codul ZFBNIY
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe faptul ca minim un gol se va marca in Liverpool vs Tottenham
  • Maxim 5 lei se iau in calcul la cota marita
  • In cazul in care se va marca miza ti se va rambursa cash instant, pe cand restul pana la cel mult 150 lei il vei primi ca freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat din piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


Introdu codul la inregistrare si obtine un castig aproape sigur >>>