Un nou bonus de inregistrare te asteapta la Baumbet

In incercarea de a urca in topul preferintelor utilizatorilor in ceea ce priveste casele de pariuri online, Baumbet a decis sa improspateze bonusul de inregistrare, acesta devenind de 100% pana la 50 euro/250 RON.Ce trebuie sa fac?


Cu alte cuvinte, Baumbet iti va dubla primul depozit efectuat la pariuri sportive, in limita a 50 euro/250 lei. Astfel, daca vei profita la maxim de promotie, depunand 250 lei, in cont vei avea suma de 500 lei. Pentru a beneficia de bonus, dupa inregistrare trebuie sa apesi butonul “Ia bonusul acum” din pagina promotiei. Vei primi bonusul indiferent de metoda de depunere pe care o vei alege. Daca vei opta pentru o prima depunere la agentiile Baumbet, va trebui sa apesi acelasi buton “Ia bonusul acum”, de data aceasta dupa efectuarea depunerii.


Un nou bonus de inregistrare te asteapta la Baumbet, acesta creditandu-se imediat ce ai efectuat depunerea, putandu-l folosi insa abia dupa ce ai rulat suma depusa o data pe o cota minima de 1.9, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.9. Dupa rulajul sumei depuse se va activa si bonusul, depunerea+bonusul trebuind rulate de 6 ori pe o cota minima de 1.9, daca preferi un bilet multiplu fiecare eveniment trebuind sa aiba cota minima 1.9. Rulajul trebuie efectuat in termen de 30 zile dupa creditarea bonusului in contul tau.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Baumbet inregistreaza-te aici
  • Activeaza butonul “Ia bonusul acum” din pagina promotiei
  • Efectueaza un depozit
  • Daca vei depune prima oara la o agentie offline, dupa efectuarea acestei actiuni trebuie sa activezi de pe pagina promotiei butonul “Ia bonusul acum”
  • Pentru a activa bonusul, suma depusa trebuie pariata o singura data la o cota de 1.9, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.9
  • Depozitul+bonusul trebuie rulate apoi de 6 ori in termen de 30 zile, conditia cotei minime ramanand aceeasi


Profita acum de noul bonus >>>