Un meci iti poate aduce un pariu fara risc de 150 RON

external linkLink-uri externe interzise

Daca vei plasa un pariu pe unul din meciurile acestor competitii, iar pariul va fi necastigator, miza nu va fi pierduta, ci rambursata, in limita a 150 lei. Asta se intampla la casa de pariuri Betfair, care iti pune la dispozitie o lista cu meciuri, tu trebuind sa alegi pe care sa mizezi.

Ce trebuie sa fac?

In primul rand, creeaza-ti un cont nou la Betfair pana pe aprilie utilizand codul “EXER05”. Efectueaza apoi o depunere prin card bancar sau Paysafecard, alte metode necalificandu-se pentru promotie,dupa care plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Exchange pe unul dintre meciurile: Suedia – Romania (23 martie), Olanda – Germania (24 martie), Romania – Feroe (26 martie), FCSB – Sepsi (8 aprilie),  Tottenham – Manchester City (9 aprilie), Ajax – Juventus (10 aprilie), Manchester United - Barcelona (10 aprilie), CFR Cluj – FCSB (12 aprilie), Viitorul – FCSB (19 aprilie), Manchester United – Manchester City (24 aprilie), Manchester United - Chelsea (28 aprilie). Pariul trebuie plasat si solutionat in termen de 7 zile de la inregistrare. Miza minima care trebuie pariata este 150 lei, neexistand cota minima.

Despre recompensa

Vei obtine 150 RON pariu fara risc pariind pe un meci din cele amintite mai sus daca pariul tau este necastigator. Contul va fi creditat in maxim 48 ore de la incheierea partidei pe care ai pariat. Banii sunt cash, fara conditii de rulaj.

Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Efectueaza o depunere prin card bancar sau Paysafecard
  • Plaseaza un prim pariu de minim 150 lei de pe piata Exchange pe unul din meciurile prezentate in articol
  • Daca meciul nu este castigator vei primi un pariu fara risc, in limita a 150 lei
  • Banii se vor credita cash, fara conditii de rulaj


external linkLink-uri externe interzise