Un fullbet de 200 RON te asteapta in a doua saptamana de US Open

Ne aflam in faza sferturilor de finala la US Open, tu putand obtine un fullbet de maxim 200 lei daca vei plasa 12 pariuri exclusiv din acest turneu.

Destule surprize s-au petrecut pana acum la Openul american atat pe tabloul de simplu masculin, cat si pe cel de simplu feminin. La casa de pariuri Betano fiecare eveniment de pe tabloul de simplu prezinta mai mult de 100 optiuni de pariere, caz in care nu ai cum sa ratezi promotia acestei case de pariuri. Ea iti ofera ocazia ca in cea de-a doua saptamana de US Open sa castigi un fullbet de maxim 200 lei.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite “US Open”. Poti intra in misiune pana pe 7 septembrie, ora 23:00. Plaseaza apoi 4 bilete live sau pre-live, fiecare avand minim 3 selectii exclusiv de pe tablourile de US Open in intervalul 2 septembrie-8 septembrie. Acelasi meci poate fi pe mai multe bilete, insa nu si aceeasi piata. Cota minima a unei selectii este 1.3, iar miza minima a unui bilet este 25 lei.

Despre recompensa

Vei obtine 200 RON fullbet in saptamana a doua de US Open indiferent de rezultatele pariurilor tale. Daca optezi insa pentru Cash Out la unul dintre biletele eligibile promotia va fi anulata. De fapt, fullbetul reprezinta 25% din suma celor 4 bilete. Fullbetul se va credita dupa incheierea ultimului meci, putand fi pariat pana pe 12 septembrie la o cota minima de 1.5.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, categoria “Promotii”, subcategoria “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite “US Open”
  • Plaseaza 4 bilete live sau pre-live, fiecare avand exclusiv 3 selectii exclusiv de la US Open, in intervalul 2 septembrie-8 septembrie
  • Cota minima a unei selectii este 1.3, iar miza minima a unui bilet este 25 lei.
  • Indiferent de rezultatul pariurilor vei primi un fullbet de 25% din totalul celor 4 bilete, pana la 200 lei 
  • Fullbetul trebuie pariat pana pe 12 septembrie la o cota minima de 1.5

 Profita la maxim de promotie


CallToAction