Un bonus misterios te asteapta astazi in Calendarul de Advent

Printre casele de pariuri care prezinta promotii in fiecare zi pana la Craciun se numara si Admiral. Campania este denumita „Calendarul de Advent”, fiecare promotie durand pana la incheierea zilei respective. La promotia de astazi de la Admiral vei primi recompensa maine, 3 decembrie, insa doar daca vei depune astazi.


Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie nu trebuie sa apesi niciun buton, ci doar sa intri in contul Admiral astazi, 2 decembrie si sa efectuezi 3 depuneri. Atentie, recompensele vor fi acordate doar daca ti-ai verificat contul. Daca esti utilizator nou sau nu ai facut inca asta, acceseaza-ti contul, sectiunea „Cont” din lista, subsectiunea „Documente” de pe pagina. Selecteaza apoi de pe desktop copia actului tau de identitate si trimite-o. 

Despre recompense

Calendarul de Advent te asteapta astazi cu un bonus misterios doar daca depui in cursul zilei de astazi de 3 ori, indiferent de suma. Recompensa o vei primi maine, 3 decembrie, constand in 30 rotiri gratuite la slotul „Just Jewels deluxe” sau intr-un bonus la depunere de 100% pana la 30 lei. Recompensa va fi acordata aleatoriu. Bonusul va aparea in cont in cel mult 48 ore. 

Rotirile gratuite pot fi utilizate in maxim 24 ore de la acordarea lor in cont. Castigurile de pe urma acestora trebuie rulate de 30 ori in termen de 7 zile ori la cazino, ori la pariuri sportive. In cazul pariurilor sportive, cotele cumulate pe un bilet trebuie sa fie de minim 2.00. Nu sunt luate in considerare la rulaj pariurile simple, ci doar cele cu doua sau mai multe selectii pe bilet. Conversia bonusului se va efectua treptat, de fiecare data convertindu-se in 50 RON.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Admiral creeaza-ti unul aici
  • Verifica-ti contul trimitand o copie a unui act de identitate, daca nu ai facut-o deja
  • Efectueaza 3 depozite in cursul zilei de azi, 2 decembrie
  • Maine vei primi fie 30 rotiri gratuite la slotul „Just Jewels deluxe”, fie un bonus de 100% din depunerile de azi, pana la 30 lei
  • Castigurile de pe urma rotirilor/bonusul la depunere trebuie rulate de 30 ori in termen de 7 zile
  • Daca alegi pariurile sportive pentru rulaj, in calcul se iau doar biletele cu doua sau mai multe evenimente si o cota totala de minim 2.00

Efectueaza depunerile si bucura-te de recompensa