Un bilet plasat pe derby-uri iti poate aduce un fullbet de 50 RON in aceasta saptamana

Casa de pariuri Betano ne propune 5 partide pentru acest weekend pe care sa pariem. In schimbul pariurilor, aceasta iti poate oferi un fullbet in valoare de 50 lei. Meciurile propuse de Betano sunt: Ferencvaros – Ujpest (19 octombrie, 20:30), CFR Cluj – Universitatea Craiova (19 octombrie, 20:30), UT Arad – ASU Politehnica Timisoara (20 octombrie, 11:00), Manchester United – Liverpool (20 octombrie, 18:30) si Flamengo – Fluminense (21 octombrie, 00:00). 

Ce trebuie sa fac?

Acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii “Misiunea derby-urilor” Se poate intra in misiune pana pe 20 octombrie, ora 20:05. Plaseaza apoi un bilet live sau pre-live continand doua dintre cele 5 evenimente mentionate mai sus. Atentie, nu conteaza la promotie un bilet BetCombo (doua sau mai multe selectii din acelasi meci). Cota minima a unei selectii este 1.5, iar miza minima a unui bilet este 100 lei. Daca se foloseste optiunea “Cash Out” misiunea se considera pierduta. 

Despre recompensa

 Vei castiga 50 RON fullbet plasand un bilet pe derbyuri daca biletul tau va fi pierzator. Valoarea fullbetului este una fixa indiferent de miza biletului plasat de tine. Fullbetul trebuie folosit pana la 23 octombrie pe o cota minima de 1.5.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici 
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea”
  • Plaseaza un bilet care sa contina minim doua dintre cele 5 meciuri mentionate la sfarsitul articolului 
  • Cota minima a unei selectii este 1.5, iar cota minima a biletului este 100 lei
  • Daca biletul nu este castigator vei obtine un fullbet in valoare de 50 lei
  • Fullbetul trebuie pariat pana in 23 octombrie la o cota minima de 1.5

Profita de promotie si pariaza pe meciuri