Ultima etapa din grupele cupelor europene iti aduce un fullbet de 50 RON

Ultima etapa a grupelor Champions League si Europa League te recompenseaza cu un fullbet de 50 RON daca vei plasa pariuri din cupele europene.

Asta se intampla la casa de pariuri Betano, care te provoaca sa alegi dintre sutele de pariuri oferite pentru un meci. Fullbetul il vei primi indiferent de rezultatul biletelor. Fii atent insa, aceasta este ultima etapa a grupelor, asta insemnand ca echipele deja calificate ar putea evolua cu mai multe rezerve sau cu retineri.

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil doar daca iti vei accesa contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si vei apasa butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii numita „Euromisiune”. Pana pe 12 decembrie, ora 23:35, te vei putea inscrie in misiune. Plaseaza apoi 3 bilete, fiecare avand doua selectii exclusiv din meciurile disputate in Champions League si/sau Europa League. Miza minima a unui bilet este 50 lei, iar cota minima a unei selectii 1.65. 

Despre recompensa

Vei castiga 50 RON fullbet pariind pe cupele europene indiferent de rezultate. Daca vei opta insa pentru Cash Out la oricare dintre biletele eligibile promotia va fi anulata. Fullbetul de 50 lei il vei primi imediat dupa incheierea ultimei partide de pe ultimul bilet. Acesta trebuie pariat pana pe 15 decembrie pe o cota minima de 1.5.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea”
  • Plaseaza 3 bilete, fiecare a cate cel putin doua selectii din aceasta saptamana pe meciuri de Champions League si/sau Europa League
  • Miza minima a unui bilet este 50 lei, iar cota minima a fiecarei selectii este 1.65
  • Indiferent de rezultate vei primi un fullbet de 50 lei
  • Acesta trebuie pariat pana pe 15 decembrie la o cota minima de 1.5

Plaseaza pariuri pentru a castiga fullbetul