Ultima etapa decide inca o data lupta dintre Barcelona si Real Madrid

Acesta este un scenariu pe care l-am vazut de atatea ori pe parcursul anilor. Lupta pentru titlu in Spania, decisa in ultima etapa. Implicati sunt suspectii de serviciu: Barcelona si Real Madrid. Ele sunt cele doua super-echipe din Spania si doua dintre cele mai bune din lume in acest moment. De aceasta data, catalanii se afla pe primul loc, in timp ce galacticii sunt cu un punct in urma lor. Astfel, Realul se bazeaza pe un rezultat negativ al Barcelonei pentru a iesi campioana.

 

Multi au spus ca ar fi o nedreptate ca Barcelona sa piarda titlul tocmai acum, dupa ce a condus in mod categoric campionatul inca de la inceput. Catalanii erau foarte aproape de a fi intrecuti de Real si Atletico Madrid, insa Luis Enrique a reusit sa stabilizeze situatia in ultima clipa. Astfel, de la ultima infrangere, cea cu Valencia, Barcelona a inregistrat 4 victorii consecutive, inscriind, in acelasi timp, nu mai putin de 21 de goluri.

 

Meciul catalanilor nu va fi unul extrem de usor, chiar daca intalnesc o echipa aflata in subsolul campionatului. Granada a reusit de curand sa se salveze de la retrogradare, astfel ca nu vor avea acea motivatie in plus pentru a le pune mari probleme catalanilor. Dar acesta ar putea fi chiar punctul lor forte. In cazul in care nu se vor deschide si nu vor lasa multe spatii, jucatorii Granadei ar putea chiar sa inregistreze un rezultat pozitiv.

 

Pariere

 

Oricat de mult si-ar dori unii sa o vada pe Real campioana, trebuie sa recunoastem ca sansele Granadei sunt extrem de mici in ultima etapa. Desi are o finala de cupa peste 9 zile, Luis Enrique probabil nu va ezita sa arunce in lupta fiecare gura de foc pe care o va avea la dispozitie. Chiar si asa, cred ca Barcelona nu va inscrie la fel de multe goluri ca in ultimele meci. Astfel, consider ca puteti miza pe faptul ca se vor inscrie sub 3,5 goluri, beneficiind de cota de 2.40 a celor de la Sportingbet.