Turneul de tenis de la Madrid iti aduce trei freebeturi

Turneul de la Madrid, la care participa cei mai buni jucatori din clasamentul ATP, respectiv WTA, a ajuns in faza sferturilor de finala la masculin, respectiv a semifinalelor la feminin, asta insemnand ca mai sunt 10 partide de jucat. Daca vei alege casa de pariuri Netbet pentru a plasa pariuri din acest turneu, vei putea beneficia si de o recompensa. Asta pentru ca la Netbet vei primi 3 freebeturi, fiecare in valoare de 50 lei, daca vei plasa 10 pariuri pe meciuri diferite in turneul de simplu de la Madrid.Ce trebuie sa fac?


Toti utilizatorii Netbet din Romania sunt eligibili la promotie, pentru a putea participa trebuind sa te inscrii la ea din pagina acesteia. Poti plasa, dupa optare sau chiar inainte de optare, 10 pariuri, live sau pre-live, insa singure pe bilet, pe meciuri diferite de tenis din turneul de la Madrid. Practic, daca nu ai plasat niciun pariu pana acum, va trebui sa bifezi toate cele 10 meciuri ramase de pe tabloul de simplu feminin, respectiv masculin. Cota minima a fiecarui pariu este 2.00, iar miza minima 50 lei.


Despre recompense


Turneul de tenis de la Madrid iti aduce trei freebeturi, urmand a le primi in cel mult 48 ore de la incheierea promotiei fie ca pariurile vor fi castigatoare sau pierzatoare. Toate cele trei freebeturi trebuie plasate in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 2.00 din tenis, fiecare selectie din tenis trebuind sa aiba cota minima 2.00 in cazul unui bilet multiplu.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul acum

·         Opteaza la promotia “3X50 RON freebet – Madrid Open”

·         Plaseaza 10 pariuri live sau pre-live din turneul masculin si feminin de simplu de la Madrid

·         Miza minima a fiecarui pariu este 50 lei, iar cota minima 2.00

·         Primesti cele 3 freebeturi chiar daca pariurile sunt castigatoare sau nu

·         Fiecare freebet trebuie pariat in termen de 7 zile pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00


Alege selectiile cu atentie