Turneu de 90 000 RON cu ocazia Wimbledon

Cu siguranta iubitorii “sportului alb” ce au cont la vreo casa pariuri online  vor paria intens la turneul de la Wimbledon.
 
Casa de pariuri Betfair a vrut sa profite de acest aspect, prezentand astfel o promotie sub forma unui turneu cu premii totale in valoare de 90 000 lei. Vor fi premiati 500 utilizatori, primii 5 obtinand bani cash, ce nu trebuie rulati pentru a-i putea retrage, la urmatoarele locuri castigul fiind acordat sub forma de bonus, acesta trebuind rulat o singura data pe o cota minima de 1.5. In cazul unui bilet multiplu, cel putin o selectie trebuie sa aiba cota minima 1.5.
 
 

Mecanismul concursului


Inainte de a plasa vreun pariu trebui sa te inscrii la promotie din pagina acesteia, una care se gaseste in sectiunea Sportsbook, in partea de sus. Din cauza unei probleme de afisaj, prima data ti-ar putea aparea ca promotia s-a incheiat. Dupa cateva secunde insa, nu va mai aparea acest mesaj si te vei putea inscrie. Pentru inscriere trebuie sa completezi numele tau de utilizator. Apoi poti plasa orice pariu/bilet doresti, toate optiunile trebuind sa fie exclusiv de la Wimbledon. In clasament vor puncta toate pariurile/biletele, fie ele castigatoare sau necastigatoare, live sau pre-live. Pariurile trebuie efectuate doar in piata Sportsbook.
 
Miza minima a unui pariu este de 5 euro (22.5 RON), cota minima neexistand. Daca vei plasa doua pariuri identice (acelasi eveniment, aceeasi piata si aceeasi selectie) se va trece in clasament cel cu miza mai mare. Fiecarui pariu/bilet castigator ii va fi acordat un punctaj echivalent cu cota pariului minus 1. Spre exemplu, daca ai castigat un pariu cu o cota de 2.55, in clasament vei acumula 1.55 puncte.
 
  • Puncte suplimentare
In plus, vei obtine puncte si in functie de miza pe care o plasezi in fiecare zi, indiferent daca pariurile tale vor fi sau nu castigatoare. Singura conditie pentru a primi punctele este ca pariul sa se solutioneze in respectiva zi. Astfel, pentru o miza intre 45 lei si 220 lei vei obtine doua puncte, pentru una intre 221 lei si 450 lei vei primi 5 puncte, daca vei miza intre 451 lei si 680 lei ti se vor acorda 10 puncte, iar daca vei miza zilnic peste 680 lei vei primi 20 puncte suplimentare.
 

Premii


Dupa cum am spus mai sus, fondul total de premii este de 90 000 lei. Primul clasat va lua 22 500 lei, al doilea 11 250 lei, al treilea 6 750 lei, al patrulea 4 500 lei, iar al cincilea 3 375 lei. Primele 5 premii nu trebuiesc rulate, insa celelalte da. Astfel, cei clasati pe locurile 6-10 vor primi 1 350 lei, cei pozitionati pe 11-20 vor primi un bonus de 900 lei si asa mai departe, utilizatorii aflati pe ultimele 200 locuri premiante primind un bonus de 22.5 lei.
 
 
Premiile cash se vor acorda in cel mult 10 zile lucratoare de la incheierea concursului, iar cele sub forma de bonus in maxim 24 ore. Bonusurile vor expira in 10 zile de la creditare, conditiile de rulaj amintindu-le la inceputul articolului