Turneu cu premii totale de 40 000 RON la cazino

Toamna incepe destul de bine la aceasta casa de pariuri, care ofera pasionatilor jocurilor de cazino sansa de a castiga in stil mare. Iar marele avantaj il reprezinta faptul ca pozitia ta din clasament nu va depinde de noroc, ci de timpul dedicat la jocurile tale preferate de cazino.
 

Ce trebuie sa fac pentru a aparea in clasament?


Promotia a inceput pe 15 septembrie si se va incheia pe 14 octombrie, pentru a fi eligibil trebuind sa efectuezi o depunere de minim 100 RON oricand in aceasta perioada. Nu trebuie sa iti faci prea multe griji daca nu dispui de o banca mare, chiar si asa putand ajunge pe unul din primele locuri. Sigur, este greu, insa nu imposibil.
 
Fiecare utilizator va primi un punct in clasament pentru fiecare pariu plasat in perioada promotionala. Eligibile sunt toate jocurile care se gasesc pe platforma casei online: peste 150 la numar. Miza minima individuala nu exista, in sensul ca poti paria si mai putin de 1 RON. Tine insa cont de faptul ca media mizelor tale pana la finalul turneului trebuie sa fie mai mare de 1 RON pentru a fi eligibil la un eventual premiu. O veste trista pentru amatorii de strategii este aceea ca pariurile 1 la 1 la Ruleta, ce includ mizarea pe rosu/negru sau par/impar, sunt excluse de la promotie.
 
 

Care e premiul cel mare?


La sfarsitul promotiei, primii 50 utilizatori din clasament vor imparti fondul de premii de 40 000 lei. Primul clasat va intra in posesia a 4 500 lei, al doilea se va bucura de 3 000 lei, al treilea de 2 200 lei, al patrulea de 2 000 lei, al cincilea de 1 700 lei, si asa mai depart, pentru ca utilizatorul clasat pe 11 sa se bucure de 1 000 lei. Apoi, cei de pe locurile 12-50 vor primi de la 975 pana la 10 lei, cu fiecare loc cu care se coboara scazandu-se 25 lei.
 
Clasamentul se va actualiza zilnic pe pagina promotiei, astfel ca vei fi mereu la curent cu pozitia pe care o ocupi in clasament si numarul aproximativ de puncte pe care il ai de recuperat pana la primele locuri. Clasamentul final va fi anuntat pe 16 octombrie, banii creditandu-se sub forma de bonus. Acesta trebuie rulat de 5 ori in termen de 60 zile. Doar jocurile slot contribuie in proportie de 100% la rulaj, celelalte contand in proportie de maxim 20%.
 

Nu mai sta pe ganduri si participa acum la aceasta super-promotie