Turcia va fi o nuca tare pentru Spania

Meciul cu Cehia cu siguranta nu a fost unul dintre cele mai bune din istoria Spaniei. Del Bosque a aruncat in teren unii dintre cei mai buni jucatori de atac din echipa sa, insa acestia nu au avut sangele rece necesar pentru a inscrie. Intr-un final, a fost nevoie de lovitura lui Gerard Pique pentru a le garanta victoria ibericilor.

 

Dupa cum mai spus, Spania a demonstrat ca nu si-a revenit dupa mondialul dezastruos de care a avut parte. Insa, daca ne amintim bine, critici oarecum similare au fost intalnite si in urma cu 4 ani de zile, iar cu toii stim ce a reusit Spania la Euro 2012.

 

Echipa Turciei nu a aratat deloc bine in meciul cu Croatia, insa apararea lor ar putea fi suficient de organiata pentru a rezista 90 de minute in fata Spaniei. Desigur, pentru asta vor avea nevoie de un Arda turan in forma. Vedeta din lotul Turciei a avut parte de unele critici dupa performantele sale din partida cu Croatia, iar multi se asteapta ca el sa-si imbunatateasca jocul acum.

 

Pariere

 

Apararea Turciei ar putea rezista, dar nu cred ca are sanse foarte mari de aceasta data. Cu siguranta, turcii vor vrea sa arate ca nu se sperie de Spania si cred ca aceasta va fi marea lor slabiciune. Sunt de parere ca Spania va castiga meciul (cota Sportingbet pentru victoria lor este de 1.40), si, de asemenea, sunt de parere ca ai putea miza pe faptul ca Turcia nu va inscrie, beneficiind de o cota aditionala de 1.75.