Trei pariuri pe mobil iti aduc un pariu fara risc

In acest mijloc de saptamana se desfasoara cea de-a patra etapa in Champions League, respectiv Europa League. In vederea celor doua competitii, casa online Fortuna ti-a pregatit o promotie care vizeaza toti utilizatorii, disponibila insa doar pe telefonul mobil. In urma acesteia poti castiga un pariu fara risc in valoare de 50 lei.Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la aceasta promotie nu trebuie decat sa plasezi de pe mobil cel putin un pariu de minim 25 lei, la o cota minima de 1.5, live sau pre-live, exclusiv pe meciurile din Champions League si Europa League. Promotia este valabila in fiecare zi din intervalul 6-8 noiembrie. Cu alte cuvinte, vei putea lua bonusul doar daca vei plasa minim un pariu in fiecare din cele 3 zile ale promotiei. Evident, daca vei folosi optiunea Cash Out pentru oricare dintre cele 3 pariuri, acesta nu se va lua in calcul la promotie.


Despre recompensa

Trei pariuri pe mobil iti aduc un pariu fara risc indiferent de rezultatul celor 3 selectii. Asta inseamna ca urmatorul pariu pe care il vei plasa dupa ce vei primi pariul fara risc va fi rambursat, in limita a 50 lei cash, in cazul in care acesta nu va fi castigator. Pariul fara risc va fi acordat in cel mult 48 ore de la incheierea promotiei, trebuind activat in maxim 3 zile. Miza minima pentru acesta este de 5 lei, plasarea pariului fara risc trebuind efectuata in cel mult doua zile de la activare.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul acum
  • Plaseaza un pariu/bilet de pe telefonul mobil pe cupele europene, live sau pre-live, in fiecare dintre cele 3 zile ale promotiei (6,7 si 8 noiembrie)  
  • Miza minima a fiecarui bilet este 25 lei, iar cota minima 1.5
  • Indiferent de rezultatul pariurilor, in cel mult 48 ore de la incheierea promotiei vei primi un pariu fara risc de maxim 50 lei
  • Acesta trebuie revendicat in maxim 3 zile de la creditare si pariat in cel mult doua zile de la revendicare
  • Pariaza minim 5 lei si daca pariul va fi necastigator vei primi cash miza inapoi, pana la 50 lei


Inca mai ai timp sa profiti de aceasta promotie >>>