Trei depuneri iti aduc bonusuri de 1000 RON cu ocazia Black Friday

Pentru a obtine bonusul maxim de 1 000 RON oferit de o casa de pariuri nu trebuie decat sa efectuezi trei depozite pana pe 2 decembrie.

Casa de pariuri la care vei gasi aceasta promotie este Fortuna, in cadrul acesteia bonusul maxim crescand cu fiecare depunere pe care o vei efectua. Nu numai bonusul, ci si procentajul, care e de 100% la prima depunere, 150% la a doua depunere si 200% la a treia depunere.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a putea primi acest bonus trebuie sa depui online minim 80 lei introducand codul “BLACKFRIDAY” la prima depunere. La a doua si a treia depunere nu trebuie sa mai introduci niciun cod bonus. In urma primei depuneri vei primi un bonus de 100%, pana la 100 lei. Pentru cea de-a doua depunere vei primi un bonus de 150%, pana la 300 lei, iar la cea de-a treia depunere vei primi un bonus de 200%, pana la 600 lei. La fiecare dintre cele 3 depuneri suma minima e 80 lei.

Despre recompense

Vei castiga 1000 RON bonus efectuand trei depuneri daca vei profita la maxim de promotie. Depozitele le poti efectua chiar si in aceeasi zi, insa bonusurile 2 si 3 se vor activa doar dupa ce vei indeplini cerintele primului bonus. Suma primita ca bonus trebuie rulata de 30 ori in termen de 7 zile de la acceptarea bonusului pe orice joc de cazino. Bonusul trebuie acceptat in termen de 3 zile de la acordarea lui. Acceptarea bonusului se efectueaza dintr-o fereastra pop-up care iti va aparea automat pe ecran cand te vei loga.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul aici 
  • Efectueaza o depunere de minim 80 lei pana pe 2 decembrie folosind codul „BLACKFRIDAY”
  • Efectueaza inca doua depuneri in acelasi interval pentru a putea primi bonusul maxim de 1 000 lei
  • Bonusul trebuie rulat de 30 ori in termen de 7 zile de la acceptarea lui pe orice joc de cazino

Nu rata ocazia de a obtine 1 000 RON bonus