Transmisiunile in direct iti pot umfla consistent contul la pariuri sportive

Daca inca nu ai facut tranzitia de la pariurile offline la cele online, nu ar trebui sa mai amani acest lucru. Asta deoarece pariind online ai mai multe beneficii decat daca vei face asta la agentii, veniturile putand creste substantial. Unul dintre aceste beneficii il reprezinta transmisiunile in direct. Dintre cele 20 case pariuri licentiate in Romania, aproape jumatate beneficiaza de transmisiuni live. 

Alege casa de pariuri ce are cele mai multe transmisiuni live

Transmisiunile sportive le poti vedea in sectiunea “Pariuri live” a respectivei case online. Doua dintre casele de pariuri ce beneficiaza de cele mai multe transmisiuni sportive intr-un an de zile sunt Unibet si Betano. Aici vei vedea transmisiuni din fotbal, tenis, baschet, handbal, tenis de masa, volei, volei pe plaja, snooker si alte sporturi. Cand vine vorba de fotbal si tenis, sunt cazuri in care cele doua case de pariuri asigura transmisiunea pentru fiecare meci dintr-o anumita competitie, lucru destul de impresionant.

De regula, o casa de pariuri care ofera transmisiuni in direct prezinta si o oferta destul de bogata pentru fiecare meci in parte. Este si cazul celor doua case online de care am pomenit mai sus, aici putand gasi peste 100 optiuni, uneori chiar peste 200, pentru multe meciuri de fotbal din campionatele importante. De asemenea, te intampina o oferta foarte bogata si la meciurile de tenis, baschet, hochei pe gheata etc.

Pariaza dupa ce ai vazut suficient din transmisiunea live

Daca preferi pariurile pre-live transmisiunea in direct te ajuta sa stii in orice moment cum evolueaza pariul tau. In functie de asta poti opta si pentru un Cash Out, in cazul in care lucrurile nu merg in directia dorita. De asemenea, poti opta pentru Cash Out si daca profitul obtinut pana atunci este indeajuns de multumitor si te decizi sa nu mai risti.

In schimb, in cazul in care preferi sa plasezi pariuri live, iti recomandam sa optezi doar pentru meciurile care sunt in transmisiune directa, fie la casa de pariuri, fie la televizor. Desi, daca pariezi la Betano sau Unibet, in afara de Premier League, cupele europene si meciurile internationale nu exista prea multe meciuri televizate care sa nu fie in transmisiune directa si la casa de pariuri.

Daca esti tipul de parior care doreste sa afle rezultatul intr-un timp cat mai scurt de la plasarea pariului, atunci probabil vei prefera pariurile live. Pentru a avea sanse mai mari ca pariul sa fie castigator cauta un meci in transmisiune directa. Nu va fi deloc greu sa gasesti unul la aceste doua case online. Evident, inainte de a paria trebuie consultata si statistica celor doua oponente (cele mai recente meciuri, intalniri directe, pozitia in clasament etc.). Totodata, ar fi bine sa urmaresti si 5-10 minute sau chiar mai mult din acea partida inainte de a miza. 

Avantajele vizionarii meciului in transmisiune directa inainte de a paria

Urmareste transmisiunile in direct inainte de a plasa pariuri live, daca vei face asta avand multe de castigat. Poate efectele nu se vor vedea neaparat intr-o zi-doua, cat mai ales pe termen mediu si lung. Este adevarat, daca vei viziona 10 minute sau mai mult dintr-un meci pana sa alegi un pariu, nu vei apuca sa plasezi multe pariuri in intervalul orar dorit. Chiar daca nu pare, faptul ca nu pariezi mult constituie un avantaj. Daca vei plasa multe pariuri intr-o ora, sa spunem, riscurile ca mare parte a pariurilor sa fie necastigatoare cresc. Iar odata ce se intampla asta este posibil sa vrei sa iti recuperezi pierderea, dar in loc sa faci asta te afunzi si mai mult si risti sa pierzi intreaga banca.

Daca vei viziona live partida vei paria in cunostinta de cauza. Diferenta majora dintre pariatul in urma vizionarii transmisiunii live si pariatul live fara sa urmaresti transmisiunea este aceea ca in primul caz poti vedea ce echipa domina. Asta nu iti poti da seama doar din scorul inregistrat pe tabela si din consultarea statisticilor din timpul meciului. In plus, de multe ori statisticile din timpul partidei pot fi mincinoase, putandu-te pune pe o pista gresita.

In ceea ce priveste sporturile individuale, cum ar fi tenisul, urmarind partida in transmisiune directa vei putea observa multe aspecte pe care nu le poti intui din consultarea statisticii meciului. Aceste aspecte se refera la: starea fizica a jucatorului, castigatorul schimburilor lungi, dificultatea pastrarii serviciului, starea vremii etc. . 

Rezumat

  • Inainte de a paria live vizioneaza cel putin 5 minute din meci
  • Vizionarea meciului te poate ajuta mai mult decat datele statistice din timpul acestuia
  • Betano si Unibet sunt casele de pariuri la care ai parte de cele mai multe transmisiuni live de-a lungul unui an
  • Chiar daca vei paria conform transmisiunii live, nu neglija statisticile echipelor/jucatorilor din precedentele partide

Castiga mai mult vizionand partidele in direct >>>