Totul despre slotul Dice & Roll de la EGT

Considerat un slot clasic pe 10 linii de plata si unde tema pe care a fost construict jocul o reprezinta fructele, Dice & Roll este un joc dezvoltat de furnizorul Euro Games Technology (EGT).

Pe langa simbolurile fructate care atrag dupa sine premii in stransa legatura cu miza folosita pentru fiecare rotire, poti oricand obtine doua zaruri pe ecran si sa pui mana pe marele premiu. Castigurile in jocul de baza sunt generoase, dar cel mai mare ajunge pana la 750 X miza. De asemenea, mizele sunt diferite, iar ele tin in general de fiecare jucator in parte. Poti paria de la cativa bani pe rotire si pana la ordinul sutelor de lei.

Schema jocului este foarte simpla, specifica jocurilor furnizorului EGT. Sunt 5 role si 3 randuri pe care sunt stivuite simboluri unul si unul, de regula fructe sau celebrul 7 rosu care este cel mai mare simbol obisnuit. In total sunt 10 linii de plata diferite, dar pentru ca un castig sa fie valid, ai nevoie de cel putin trei simboluri identice consecutive pe liine, de la stanga catre dreapta. Grafica slotului este demna de un joc EGT, unde culori deschise si un ecran luminat te asteapta sa incerci slotul Dice & Roll la cele mai populare cazinouri online licentiate in Romania prin intermediul ONJN. Totodata, volatilitatea este medie-ridicata, iar RTP-ul 95.76%.

Functii speciale ale slotului Dice & Roll

Sunt sloturi cu real potential ale caror functii speciale lipsesc cu desavarsire sau nu ofera functie speciala rotiri gratuite. In a doua categorie intra si Dice & Roll, slotul EGT care nu dispune de functie speciale cu rotiri gratuite, insa asta nu inseamna ca nu te incanta cu alte functii speciale. In primul rand exista functia Gamble care permite dublarea castigului obtinut la finalul unei rotiri complete. Activata aceasta functie, pe ecran apare o carte de joc cu fata in jos si care poate sa fie de culoare Neagra sau Rosie. Daca ghicesti culoarea, atunci castigul pariat se dubleaza si poti repeta operatiunea pana la 3 asemenea carti, iar apoi suma este automat introduse in balanta. In caz contrar, daca nu ai fost inspirat pierzi suma pariaza si te intorci la jocul de baza.

O alta functie specifica sloturilor ce poarta amprenta EGT este Jackpot Cards. Reprezinta o suita de patru jackpot-uri crescatoare pe care le poti castiga in mod aleatoriu. Sunt patru asemenea jackpot-uri pe care le poti castiga indiferent de miza pe care mizezi in jocul de baza. Daca esti norocosul beneficiar al Jackpot Cards pe ecran esti instiintat de lucrul acesta si or sa apara 12 carti cu fata in jos. Trebuie sa intorci pe rand fiecare carte si in momentul in care vei intoarce trei carti identice, vei castiga jackpot-ul aferent acelui simbol. De regula, trefla iti aduce cel mai mic bonus, urmat de romb, inima rosie si inima neagra.

Plati in jocul ca la aparate Dice & Roll

Am mentionat anterior ca platile pot ajunge pana la 750 X miza folosita in rotirea respectiva. Insa, trebuie sa stii ca pana la plata respectiva sunt si multe alte plati care aduc dupa sine venituri substantiale. Spre exemplu, fiecarei linii complete cu un anumit simbol ii este atribuita o remuneratie aferenta acelui simbol, dupa cum urmeaza:

  • 5 X Scatter (Stea aurie) iti aduce un castig de 200 X miza la finalul unei rotiri complete.
  • 5 X Zar Rosu (Wild) iti aduce un castig de 75 X miza pentru o singura linie de plata.
  • 5 X 7 Rosu iti aduce un castig de 35 X miza pentru o singura linie de plata.
  • 5 X Clopot auriu iti aduce un castig de 20 X miza pentru o singura linie de plata.
  • 5 X Strugure iti aduce un castig de 10 X miza pentru o singura linie de plata.
  • 5 X Pepene rosu iti aduce un castig de 10 X miza pentru o singura linie de plata.
  • 5 X Cireasa/Lamaie/Pruna/ Portocala iti aduce un castig de 5 X miza pentru o singura linie de plata.

Simbolul Wild apare pe ecran prin intermediul Zarului Rosu si apare pe toate rolele/ El nu doar ca substituie toate celelalte simboluri cu exceptia Scatter (Stea aurie), ci aduce dupa sine si cel mai mare castig al slotului.

Disponibilitate pe mobil Dice & Roll

Orice joc al EGT este disponibil atat in varianta clasica, pe desktop/laptop, cat si in varianta pe dispozitivul tau mobil preferat. Poti opta sa joci slotul pe telefonul mobil, tableta sau Ipad si indiferent de sistemul sau de operare. Ai parte de aceleasi privilegii pe care le ai si in timpul jocului in varianta clasica. Trebuie doar sa iti configurezi jocul prin functia touchscreen a dispozitivului sau. Cazinourile online licentiate in Romania dispun si de aplicatii mobile care iti fac mai usor accesul catre slotul tau preferat.

Unde poti juca Dice & Roll pe bani reali

EGT este cel mai popular furnizor de jocuri de pacanele online si pentru cazinourile terestre din Romania. Nu exista cazino de top licentiat de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc si care sa nu-ti permita sa accesezi acest slot. Totusi, iti recomandam sa joci Dice & Roll demo sau pe bani reali la Conti, Unibet sau Vlad Cazino. Sunt doar trei dintre cazinourile unde poti avea parte de jocul preferat in cele mai bune conditii.