Top echipe cu minim 3 goluri pe meci in 2018-2019

Daca vorbim de un meci de fotbal, unul dintre cele mai avantajoase pariuri, daca ne referim la potentialul profit, este optiunea „Peste 2.5 goluri”. Asta deoarce optiunea are sanse destul de mari de reusita, cel putin la anumite meciuri in care entuziasmul este mare, ca sa spunem asa, dar si fiindca in multe cazuri cotele pentru aceasta optiune sunt mai mari de 1.7, chiar 2.00.


5bd1f11e39f59_1540485406.jpg


Noua formatii care au procentaj de 100% privind numarul de peste 2.5 goluri

In multe campionate din Europa ne aflam in primele 10 etape, existand cateva formatii care au un procentaj de 100% in ceea ce priveste partidele cu mai mult de 2.5 goluri. Mai exact, vorbim despre 9 formatii, nu numai din ligile europene. Formatia aflata pe primul loc se afla in Austria Regionalliga si se numeste Bad Gleichenberg, avand 13 meciuri cu minim 3 goluri din tot atatea etape. Locul secund in acest top echipe cu minim 3 goluri pe meci in 2018-2019 il ocupa formatia croata Inter Zapresic, cu 11 meciuri, ultima pozitie de pe podium apartinand francezilor de la PSG, in toate cele 10 partide ale lor marcandu-se minim 3 goluri.


In acest top echipe cu minim 3 goluri pe meci in 2018-2019 gasim si formatii de tineret, dar si din fotbalul feminin, ale caror meciuri nu sunt listate la casele de pariuri, neavand rost, asadar, sa le amintim. De asemenea, in clasament nu au intrat formatii in ale caror campionate s-au scurs mai putin de 5 etape. Alte 7 echipe au mai realizat in toate meciurile lor peste 2.5 goluri. Este vorba de Kasimpasa (Turcia, 9 meciuri), Al Kuwait (Kuweit, 6 meciuri), Al Wahda, Al Ain (Emiratele Arabe Unite, 6 meciuri), Juve Stabia (Italia Serie C, grupa C, 6 meciuri) si St.Josephs (Gibraltar, 5 meciuri). In caz ca doriti sa vedeti campionatele in care s-au marcat cel mai des peste 2.5 goluri in acest sezon, insa si in ultimele 3, accesati acest link.


Alte 8 echipe cu procentaj de cel putin 90%

Este cunoscut faptul ca in campionatele din Austria se marcheaza mult, o dovada fiind echipa de pe primul loc in acest top echipe cu minim 3 goluri pe meci in 2018-2019. Alte 4 formatii din Austria Regionalliga au procentaje de 91%, respectiv 92% in ceea ce priveste numarul de peste 2.5 goluri pe meci. Este vorba despre Seekirchen, Worgl (Vest, 13 meciuri din 14 etape), Grazer (Central, 12 meciuri din 13 etape) si Ebreichsdorf (11 meciuri din 12 etape). Alte formatii cu un procentaj de cel putin 90% sunt Herkenrath (Germania Regionalliga Vest, 13 meciuri din 14 etape), Meuselwitz (Germania Regionalliga Nord, 12 meciuri din 13 etape), Dunajska Streda (Slovacia, 11 meciuri din 12 etape) si Gent (Belgia, 10 meciuri din 11 etape).


In acest top merita punctate si doua echipe care au un procentaj de 80%, respectiv 81%, desi ligile in care evolueaza se apropie de final. Vorbim despre Vancouver Whitecaps din MLS (SUA), in 27 din cele 33 partide ale lor marcandu-se minim 3 goluri, dar si despre Fyllingsdalen, formatie din liga a treia norvegiana, grupa a patra, inscriindu-se mai mult de doua goluri in 20 din cele 25 partide ale sale din acest sezon.


Cum putem profita la maxim de optiunea „Over 2.5 goluri”?

Spuneam la inceputul articolului ca multe partide au cote mai mari de 1.7 cand vine vorba de optiunea „Peste 2.5 goluri”. Asta nu se intampla insa decat la foarte putine dintre partidele formatiilor care se afla pe primele locuri in acest top echipe cu minim 3 goluri pe meci in 2018-2019. De aceea, pentru a avea un profit nu neaparat pe termen scurt, asta insemnand un weekend sau doua, ci pe termen mediu si lung, recomandam sa alegeti doua echipe din topul nostru si sa le plasati pe un singur bilet. In acest fel, cota totala va depasi valoarea 2.00, chiar 3.00 uneori. Alegeti apoi una dintre casele online si plasati pariurile. Pe aceasta pagina veti gasi o lista cu toate casele de pariuri ce au licenta de operare in tara noastra.


Presupunand ca mai mult de jumatate dintre echipele aflate in top 10 din acest clasament isi vor continua in respectiva runda sirul meciurilor de peste 2.5 goluri, lucru destul de probabil, sunt sanse mari de a genera profit. Daca sunteti dornic sa va asumati riscuri ceva mai mari, puteti alege 7 echipe din acest top 10, spre exemplu. Astfel, primele doua bilete vor fi alcatuite din cate doua meciuri, iar ultimul din 3 meciuri. Cota pentru biletul cu 3 meciuri poate sari de 4.00, iar daca toate cele 3 meciuri de pe bilet vor fi castigatoare veti genera profit indiferent de rezultatul celorlalte doua bilete.


Rezumat

  • In general la meciurile de fotbal, optiunea „Over 2.5 goluri” are o cota mai mare decat „Under 2.5 goluri”
  • In acest moment nu mai putin de 17 formatii au un procentaj de minim 90% al partidelor in care au fost marcate cel putin 3 goluri
  • Daca va ghidati dupa topul prezentat de noi, va recomandam sa plasati doua meciuri pe bilet pentru a avea sanse mai mari de a genera profit pe termen mediu si lung
  • Daca doriti sa riscati ceva mai mult, includeti si un bilet cu 3 echipe in care sa fie prezenta optiunea „Over 2.5 goluri”


Pariaza la casa online care dispune de cote foarte bune si de cele mai multe transmisiuni in direct >>>