Top echipe ce au cele mai multe remize in sezonul 2018-2019

Studiind aceste echipe ce au cele mai multe remize in 2018-2019 avem sanse foarte mari de a genera profit, avand in vedere si cota ridicata pentru un rezultat de egalitate.


5bc5e30171746_1539695361.png


Se spune ca la startul campionatului echipele care nu s-au acomodat prea bine, mai ales din punct de vedere ofensiv, sunt predispuse rezultatelor de egalitate. Mai jos vom vedea insa echipe care au cam exagerat in aceasta privinta. Avand in vedere statistica pe care o sa v-o prezentam, insa si cota destul de mare avuta de o remiza, cu siguranta vom fi tentati sa plasam pariuri pe acest rezultat in urmatoarele meciuri ale echipelor in cauza.


Echipe cu mai multe remize decat numarul de victorii si infrangeri

Nu mai putin de 23 echipe din ligile europene, insa si din Argentina se gasesc in postura in care numarul de remize este mai mare decat suma dintre numarul de victorii si cel de infrangeri. Lider in acest clasament este Valencia (La Liga), care din 8 etape a obtinut 6 remize, o victorie, suferind o infrangere. O urmeaza Cremonese, echipa neinvinsa in Serie B, care a obtinut doua victorii si 5 remize. Ultimul loc al podiumului este ocupat de Aarhus, formatie din prima liga a Danemarcei, aceasta obtinand 8 remize, 3 victorii, suferind o infrangere. Chiar in ultima etapa Aarhus a condus cu 2-0, insa s-a vazut egalata pe final.


Urmeaza in clasament doua echipe din Anglia: prima din Championship, iar a doua din League Two. Este vorba despre Birmingham si Forest Green, cu 8 remize, doua victorii si doua infrangeri, respectiv 8 remize si 4 victorii. Cremonese si Forest Green nu sunt singurele formatii neinvinse din cele 23, lor alaturandu-li-se River Plate (Argentina, 4 remize, 3 victorii) si Union Berlin (2.Bundesliga, 5 remize, 4 victorii).


De cealalta parte, formatii care nu au cunoscut victoria sunt Cosenza (Serie B, 4 remize, 2 infrangeri) si San Martin Tucuman (Argentina, 4 remize, 3 infrangeri). Chiar daca nu se afla printre primele echipe ce au cele mai multe remize in 2018-2019 ca si procentaj, merita sa mentionam linia de clasament a brazilienilor de la Juventude si a formatiei din a doua liga suedeza Eskilstuna. Astfel, din 30 partide Juventude a obtinut 14 rezultate de egalitate, 6 victorii, suferind 10 infrangeri, in vreme ce din 26 partide Eskilstuna a obtinut 12 remize, tot atatea victorii, suferind doua infrangeri.


Echipe fara remize in acest sezon

La studiul efectuat nu au participat campionatele in care s-au disputat mai putin de 5 etape. Chiar si asa, numarul echipelor care nu au remizat in acest sezon este unul semnificativ. Vorbim de 40 echipe, pe primele 3 pozitii aflandu-se 3 echipe din Austria, avand in vedere ca acela este unul dintre campionatele in care au trecut cele mai multe etape: 10 la numar. Echipele in cauza sunt Hartberg, Salzburg si Wacker Innsbruck. Alte formatii care nu au nicio remiza dupa 10 etape sunt FC Luzern (Elvetia), Cardiff Metropolitan (Tara Galilor) si Metz (liga a doua franceza). De remarcat si echipele Strommen si Viking, din liga a doua a Norvegiei, care dupa 26 etape scurse au obtinut un singur egal.


Cote la egal etapa urmatoare

Chiar daca remiza este intalnita foarte des la formatiile aflate in fruntea clasamentului echipelor care obtin un punct intr-un meci, in general cota pentru aceste partide nu este mai mica de 3.00, putand ajunge la 3.5 sau putand-o chiar depasi. Referindu-ne la formatiile din fruntea clasamentului, sa spunem ca in meciul Valenciei cota pentru o remiza este 4.2, “liliecii” jucand etapa viitoare pe teren propriu cu Leganes.  Cota la remiza pentru meciul celor de la Aarhus este 3.2, la fel si cea pentru meciul celor de la Birmingham, in vreme ce partida celor de la Forest Green este cotata cu 3.35 la un rezultat de egalitate.


Cautare facila a meciurilor

Numarul caselor online licentiate in Romania este momentan 20, peste tot oferta fiind suficient de bogata incat sa cuprinda toate campionatele echipelor despre care am vorbit mai sus sau majoritatea acestora. Sigur, la unele case online oferta poate sosi mai tarziu decat la celelalte, insa pana la startul meciurilor respective ar trebui sa fie completa.


Cota pentru remiza fiind destul de crescuta, nu trebuie sa ne asteptam ca fiecare pariu pe care il plasam sa fie castigator, chiar daca, privind clasamentul, sansele sunt destul de mari. Tocmai de aceea, scopul acestui gen de pariuri este generarea de profit pe termen mediu si lung, nu neaparat pe termen scurt. Si cand spunem asta, ne referim la un sezon intreg. Nu spunem ca pe termen scurt nu poti avea profit adoptand o astfel de strategie, pentru asta fiind bine insa sa efectuezi o analiza riguroasa a meciurilor tuturor echipelor din topul clasamentului prezentat de noi.


Rezumat


  • Numarul echipelor care au mai multe remize decat victorii si infrangeri la un loc este 23
  • Nu au reusit sa obtina vreo remiza pana acum in acest sezon 40 echipe
  • In cele mai multe cazuri cota pentru o remiza este peste 3.00, putand astfel genera profit destul de usor urmand aceasta strategie
  • Daca un profit imediat este ceva mai greu de obtinut, ai sanse foarte mari de a obtine unul pe termen mediu si lung


Mizeaza la una dintre cele mai organizate case online cand vine vorba de oferta de pariuri